Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomiassistent

Randstad · Uppsala · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av ett dynamiskt och framgångsrikt kund hos vår kund i Uppsala? Bolaget är en banbrytande aktör inom e-handelsbranschen som nu söker en driven och kompetent ekonomiassistent för att förstärka sitt ekonomiteam. Detta gäller ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på Randstad Finance och ditt första uppdrag skulle då bli hos denna kund i Uppsala. Tilltänkt start för uppdraget är juni och löper på till mars år 2025.

Ansvarsområden

Du kommer arbeta sida vid sida med CFO och två redovisningsekonomer där ditt huvudfokus kommer vara på lagerredovisning, fakturahantering, momshantering, avstämningar och kontohantering. Du kommer också vara involverad i hantering av omkostnadsfakturor och få chansen att lära dig nya system och verktyg. Här finns möjligheten till kontinuerlig utveckling och individanpassad upplärning under din tid på uppdraget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av lagerredovisning och hantering av inkommande fakturor
  • God kännedom om momshantering och avstämningar
  • Kompetens inom kontohantering och omkostnadsfakturor
  • Erfarenhet av system som Visma Business och Monitor och Medius (meriterande - ej krav)
  • Goda kunskaper i Excel och Office-paketet

Vi letar efter en självgående och strukturerad person som kan anpassa sig till kundens team och vill bidra till deras framgång. Du är noggrann, har god analytisk förmåga och kan hantera flera uppgifter samtidigt med en önskan om att utvecklas både personligt och professionellt.

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons