Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomiassistent till HSB Norr Luleå

Ekonomiassistent till HSB Norr Luleå

HSB · Luleå · Ansök senast 30 apr. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om rollen

HSB Norr söker nuenekonomiassistent för ett längre vikariat. Tillsammans inom avdelningen arbetar 25redovisningskonsulter och ekonomiassistenter för att ge våra kunder en långsiktig och trygg ekonomisk förvaltning, allt för att bidra till och skapa det goda boendet.Låter detta som något för dig, läs vidare!

Beskrivning

HSB Norrs avdelning Fastighetsekonomi har hand om allt som innefattar den löpande ekonomin för våra kunders räkning,HSB Norrs bostadsrättsföreningar samt andra externa fastighetsägare. Som ekonomiassistent arbetar du med en stor del av våra kunders ekonomin och stöttar även våra redovisningskonsulter i deras arbete.

Arbetsuppgifter

I din roll som ekonomiassistent på HSB Norr kommer dinaarbetsuppgifter bland annat vara:

  • Kontering av leverantörsfakturor
  • Hantera och betala låneavier
  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Hantering av skattedeklarationer
  • Kundfakturering, serviceordrar och annan förekommande fakturering

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull, resultatorienterad ochgillar att arbeta med siffror.Du är van att strukturera och organisera din vardag och trivs att samarbeta och driva arbetet framåt tillsammans med dina kollegor. Vi ser även gärna att du kommer med initiativ ochförslag på rutiner som kan förbättra det dagliga arbetet som rör ditt ansvarsområde.

Dialog med våra kunder, övriga fastighetsägare och kollegor inom hela företaget oavsett ortförekommer dagligen. Därför ser vi att du som söker är social och trivs med många kontaktytor.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker denna tjänst har erfarenhet av ekonomi och det är meriterande om du tidigare har arbetat som ekonomiassistent med liknande arbetsuppgifter. Du är också flytande i svenska i tal och skrift och har god datorvana.

Vi erbjuder dig

Vill du arbeta i ett företag där utveckling, sunda värderingar och eget ansvar är viktigt? På HSB Norr kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en utvecklingsdriven organisation med värderingarna i centrum och fokus på att ständigt utveckla det goda boendet. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

På sikt ser viäven att du tar dig an rollen som HSB-ledamot, dvs. medverkar i en bostadsrättsförenings styrelse. Där stödjer du styrelsen i deras arbete och tillvaratar medlemmarnas intressen.

Villkor

Tjänsten är ett vikariat till och med mars 2025 med tillträde omgående. Tjänsten kommer att varaplacerad i Luleå.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och tillsätta tjänsteninnan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är30 april 2024.

Vill du veta mer?

Vänligen kontaktaTeamchefStina Ekpå telefon010-303 20 77ellerStina.ek@hsb.se

Facklig kontaktperson för Unionen Joakim Eklöf; tfn 010-303 21 27 eller mail joakim.eklof@hsb.se.

Välkommen med din ansökan!

Om HBS Norr

HSB Norr är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vi ägs av våra ca 40 000 medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda, hållbara boendet. Vårt tjänsteutbud är brett och innefattar förvaltningstjänster och tjänster inom fastighetsutveckling, nyproducerade bostadsrätter, hyresrätter, bosparande och medlemskap för bostadsrättsföreningar och individuella medlemmar. Vi arbetar för ökad resurseffektivitet, minskad klimatpåverkan samt utveckling av hållbara tjänster och produkter. HSB är också en viktig samhällsaktör som bidrar till ett inkluderande samhälle som värdesätter jämställdhet och mångfald.

Delar du vår passion för att skapa framtidens hållbara boenden?

Vill du läsa mer om oss på HSB Norr, gå gärna in på vår hemsida https://jobb.hsb.se/pages/hsb-norr och få mer information gällande förmåner och roller.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HSB

Placering

Luleå

Kontaktperson

HSB Riksförbund Ekonomisk Fören

Dela jobbannonsen

Anmäl annons