Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonomiassistent i sommar

OnePartnerGroup Halland AB · Hylte · Ansök senast 15 maj (15 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Har du vana av att jobba i en ekonomifunktion och söker du ett administrativt arbete i sommar? Har du möjlighet att jobba från mitten på juni till mitten av augusti? Då är du som klippt och skuren för denna roll som ekonomiassistent till vår kund i Hylte.


Vi letar nu efter en ansvarstagande person som har förmåga att förmedla god service i en administrativ ekonomiassistentsroll. Vi söker dig som antingen har tidigare erfarenhet av ekonomiarbete eller dig som har huvudet på skaft och som kanske studerar ekonomi eller liknande.  Du behöver kunna arbeta på dagtid under hela perioden, från mitten av juni till mitten av augusti.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

  • Fakturautskick och registrering

  • Registrera/bokföra inbetalningar och transaktioner

  • Stämma av fakturor och matcha mot inleverans

  • Bemanna och underhålla mail

  • Posthantering

  • Övrigt förekommande administrativa uppgifter.

 

Din profil

Vi söker dig som är service minded och kan vara behjälplig med de flesta arbetsuppgifter som kan behövas göras på en ekonomiavdelning. Vi tror att du som söker är en seriös och noggrann person. Du får gärna vara van att  ansvar och du bör uppfattas som en pålitlig person med hög arbetsmoral och fokus på att göra ett bra jobb. Vi ser gärna att du har arbetat i någon form av administrativ ekonomifunktion tidigare och bör ha en ekonmiutbildning för att känna dig helt trygg i arbetsuppgifterna. Ett absolut krav är att du behärskar svenska i tal och skrift samt är en van datoranvändare. Vi ser gärna att du är en fena i Excel och enkelt sätter dig enkelt in i olika datasystem. 

 

Övrigt

Omfattning: Tjänsten är på heltid med start i mitten på juni
Arbetstid:  Kontorstid måndag – fredag  
Anställning: Det här är ett tidsbegränsat konsultuppdrag till vår kund i Hyltetrakten  

 

Ansökan

För att söka tjänsten behöver du klicka på länken och registrera en profil. Vi kallar till intervju löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor går det bra att kontakta Niclas Arheden på niclas.arheden@onepartnergroup.se eller på 0734255237.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup Halland AB

Placering

Hylte

Kontaktperson

OnePartnerGroup Halland AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons