Jobbsafari är en del avschibsted logo

Ekonom - Kundreskontra till Ryds Glas

Ekonom - Kundreskontra till Ryds Glas

Ryds Glas · Helsingborg · Ansök senast 16 okt. (154 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag drygt 1 miljard kr och är verksamma på 70 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 600 anställda och behöver ständigt förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Vi jobbar med en vision - att vi ska få alla att se glasets oändliga möjligheter. Genom nytänkande och yrkesskicklighet ska vi erbjuda den bästa lösningen, kvaliteten och servicen som finns att få i vår bransch.

Är du passionerad för ekonomiadministration och service? Söker du en roll med utvecklande uppgifter i ett trivsamt ochöppet arbetsklimat?Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten

Som ekonom för kundreskontra arbetar du primärt med kundreskontra såsom boka inbetalningar, påminnelsehantering, uppföljning av utestående kundfordringar, samt bank- och kassaavstämningar. Du kommer att ha nära kontakt med våra verkstäder ute i landet för att erbjuda support och stöttning. Andra förekommande arbetsuppgifter är att upprätta ROT-ansökningar till SKV och hantera viss fakturering.

Denna position är placerad på vårt huvudkontor i Helsingborg där du kommer att ingå i ett team med sex engagerade och kompetenta kollegor som arbetar tätt tillsammans och hjälps åt när det behövs!

Vi söker dig som har

  • Erfarenhet från en liknande roll med fokus på kundreskontra
  • Kunskaper i Visma.net och färdigheter inom affärssystem och IT-hjälpmedel
  • Erfarenhet avredovisnings-och bokslutsarbete
  • Kunskaper i redovisning

    Dina personliga kvalifikationerDu är trygg medatt planera och prioritera din tid och agerar som ett gott föredömebåde internt och externt. Din administrativa och kommunikativa förmåga gör att du löser utmaningar effektivt, ser möjligheter och ger relevant support på ett kostnadseffektivt sätt.Vi ser att du har styrkor i social interaktion, är noggrann och prestigelös med förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer. Du trivs i teamarbete och är en naturlig lagspelare.PåRyds Glas är det viktigt att du tänker grönt i alla led och förstår att hållbarhetsaspekten är en viktig del i vår affär och vårt erbjudande.

    Det är meriterande om du har erfarenhet från verksamheter i bygg- och hantverksbranschen.

    Vi erbjuder digHos oss får du ett spännande arbete på Sveriges ledande glasmästeri. För oss är det glasklart – med över 75 år av kunskap, erfarenhet och yrkesskicklighet ska vi fortsätta att driva Ryds Glas och vår bransch framåt. Du får arbeta med modern glasmästeriteknik tillsammans med ett härligt gäng på en arbetsplats som präglas av arbetsglädje, erfarenhet och yrkesskicklighet. Tillsammans skapar vi ljusa rum för stora tankar, tak för nya perspektiv och golv för nya framsteg.

    Du blir en betydelsefull person i vårt team av yrkesskickliga, erfarna och drivna medarbetare - som allihop älskar glas! Vi hjälps alla åt där det behövs för att nå våra gemensamma mål.

    Anställningsform Tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

    PlatsHuvudkontoret i Helsingborg.

    AnsökanVarmt välkommen med din ansökan via länken i denna annons senast 31 maj 2024. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår personalchef Vanessa Busk på vanessa.busk@rydsglas.se

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Ryds Glas

    Placering

    Helsingborg

    Kontaktperson

    Ryds Glas AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons