Jobbsafari är en del avschibsted logo

E-Commerce Manager PartyNinja & Roliga Prylar

E-Commerce Manager PartyNinja & Roliga Prylar

Purefun Group · Växjö · Ansök senast 2 maj (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Söker du en kreativ och dynamisk karriärmöjlighet där dina idéer och ditt engagemang formar framtiden för e-handel inom fest och nöje? Purefun Group bjuder in dig att ansluta dig till vårt innovativa team som E-Commerce Manager för PartyNinja, Kalaslagret och Roliga Prylar. Denna roll placerar dig i hjärtat av vår entreprenörsanda där vi ständigt strävar efter att överträffa gränserna för vad som är möjligt inom e-handel.

Om Rollen:

I rollen som E-Commerce Manager kommer du att spela en central roll i att forma och expandera vårt sortiment av festliga produkter. Du blir en nyckelspelare i ett affärsinriktat team, där din kreativitet och ditt driv kommer att bidra till att skapa minnesvärda köpupplevelser för våra kunder. Du får chansen att arbeta nära med leverantörer, utveckla inspirerande kampanjer tillsammans med vårt marknadsföringsteam och föra vår produktpresentation till nya höjder i våra digitala kanaler. Du har ett helhetsansvar för att vi tillhandahåller rätt produkter, skapar rätt kunderbjudanden och växer vår affär på ett lönsamt sätt – samtidigt som du bidrar till en roligare vardag för våra kunder!

Vad Vi Erbjuder:

  • En central roll i en snabbväxande och framåtsträvande e-handelsverksamhet.
  • Möjligheten att arbeta med en bred produktportfölj inom fest och nöjessegmentet.
  • Ett kreativt och stöttande team som värdesätter innovation och nytänkande.
  • Stora möjligheter till personlig och professionell utveckling inom en bransch full av potential.
  • Flexibilitet och frihet under ansvar, med varierande och stimulerande arbetsuppgifter.

Dina Huvudsakliga Arbetsuppgifter:

  • Expandera och förädla vårt produktsortiment med innovativa och eftertraktade artiklar.
  • Fungera som en viktig länk mellan vårt företag och våra leverantörer, säkerställa optimal produktkvalitet och leverans.
  • Samarbeta nära med marknadsföringsteamet för att utforma och genomföra kampanjer.
  • Förbättra kundupplevelsen i våra webbutiker genom kreativa och användarvänliga lösningar.
  • Uppdatera och underhålla digitala försäljningskanaler, inklusive webbplatser, sociala medier och mer, med engagerande innehåll.

Är du den vi söker? En prestigelös, självgående och lösningsorienterad person med ett brinnande intresse för e-handel och festliga produkter? Skicka då in ditt CV och personligt brev till tobias@purefun.se och bli en del av vår festliga resa. Tveka inte, ansök idag och ta första steget mot en lysande karriär hos Purefun Group!

Purefun Group är en e-handelsgrupp som driver, utvecklar och förvärvar e-handelsbutiker och varumärken. Bolaget driver idag flera lokala webbutiker i Norden inom segmenten sexuellt välbefinnande, hundtillbehör samt fest, kalas och roliga prylar. Bland annat e-handelsbutikerna Vuxen, BlushMe, Doggie, Roliga Prylar, PartyNinja och Kalaslagret.

Tjänsten är ett vikariat på heltid under 12 månader placerad i centrala Växjö, goda möjligheter finns för fortsatt utveckling inom gruppens bolag även efter avslutat vikariat då vi är ett företag i tillväxt. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Purefun Group

Placering

Växjö

Kontaktperson

Purefun Commerce AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons