Jobbsafari är en del avschibsted logo

Dryckesansvarig till Sabis Fältöversten

Dryckesansvarig till Sabis Fältöversten

Sabis AB · Stockholm · Ansök senast 3 okt. (157 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du jobba i en av Sveriges i särklass snyggaste och mest inspirerande matbutik på Karlaplan?Sabis Fältöversten är prisbelönt och har vunnit priser så som: ”Årets Fiskavdelning” och ”Årets Matglädjebutik” flera gånger om. Vi arbetar med färskvaror av hög kvalitet, ostar och delikatesser, hängmörat kött, färsk fisk och skaldjur.

Om rollenVi söker en Dryckesansvarig till Sabis Fältöversten, där ditt huvudsakliga ansvar kommer att ligga inom dryckessektorn. Samtidigt kommer du att fungera som backup för kolonialavdelningen, där du träder in som ansvarig när den primära ansvariga för kolonial är frånvarande. Du blir en nyckelperson i att säkerställa en smidig och effektiv hantering av vårt sortiment av drycker samt att stödja kolonialavdelningen vid behov. Denna roll innebär en varierad arbetsdag där du kommer att vara involverad i allt från att plocka varor och ansvara för hyllvård till att driva avdelningen framåt. Du kommer även att ha ansvaret för att genomföra beställningar och boka möten med leverantörer för att säkerställa att vi alltid har rätt produkter på plats. Som ett ledarproffs på Sabis förväntas du agera som en mentor och stöd för dina kollegor, samtidigt som du driver och motiverar dem att leverera enastående service till våra kunder.

Din profilFör att lyckas i denna roll krävs det att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom detaljhandeln, där du har visat förmågan att hantera ansvar och leda andra. Du är en person som trivs med att arbeta i en fartfylld miljö och kan hantera flera uppgifter samtidigt utan att tappa fokus på kvalitet och noggrannhet. Din passion för drycker och kolonialvaror kommer att vara en tillgång när du hjälper till att forma och utveckla vårt sortiment för att möta våra kunders behov och förväntningar. Med din energi, driv och organisatoriska förmåga kommer du att vara en viktig del av vårt team och bidra till vår fortsatta framgång.

Vi erbjuder dig

· En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete

· Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer

· Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget

· En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

· Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer.

Ansökan

Tjänsten är på (40 timmar/vecka) och är ett vikariat på 1 år med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Kolonialansvarig Reza Seilatani på Reza.seilatani@sabis.se

Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.sabis.se för att läsa mer om oss!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sabis AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Sabis AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons