Jobbsafari är en del avschibsted logo

Driven fritidsledare

Engelska Skolor & Förskolor i Sverige AB · Stockholm · Ansök senast 12 maj (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Fritidsledare i din ansökan

Information om ansökan:Personligt brev och CV

Är det du?

Vi söker en utbildad lärare mot fritidshem, fritidsledare eller fritidspedagog som är positiv och lyhörd för elevernas och verksamhetens behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet utifrån våra behov och förutsättningar.

Vårt fritidshem består av tre avdelningar, där varje avdelning leds av en fritidsledare och som tillsammans med fritidsansvarige, bildar en samordnargrupp. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår fritidsverksamhet (F-6) tillsammans med övriga fritidspedagoger.

Uppdraget

Som fritidsledare på vårt fritidshem är du en viktig del av elevernas hela skoldag, där du på ett lyhört sätt är ett stöd för de elever som behöver det. Du arbetar tillsammans med undervisande lärare för att stödja enskilda elever och/eller mindre elevgrupper i undervisningssituationer. I tjänsten ingår att utveckla vår rastverksamhet på skolan, där vi engagerar eleverna i varierande aktiviteter som ett alternativ till den fria leken.

Du är bra på att prioritera på ett effektivt sätt samt har en god förmåga att formulera dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du är en god förebild för elever och kollegor och din värdegrund stämmer väl överens med våra ledord; glädje, tydlighet, öppenhet och framtidsansvar.

Du har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, vårdnadshavare och kollegor på skolan. Du är en tydlig, positiv ledare som bygger på elevers och kollegors starka sidor för att hjälpa andra att utvecklas. Du följer gemensamma överenskommelser och vill delta i Novias spännande utvecklingsarbete.

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete med goda förutsättningar för personlig utveckling, en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär, en miljö som innehåller skratt i vardagen samtidigt som den är drivande och utvecklande mot tillgänglig undervisning för alla.

Vi värdesätter och arbetar för en hållbar arbetsmiljö för våra anställda. Som en del i detta erbjuder vi friskvårdsbidrag.

Engelska skolan Novia

Engelska Skolan Novia ingår i organisationen Engelska skolor och förskolor AB, där idag 220 personer arbetar inom tre grundskolor och fyra förskolor.

Vi erbjuder våra elever en tvåspråkig utbildning av hög kvalité som följer den svenska läroplanen.

Vår pedagogik präglas av ett hållbart arbetssätt där viarbetar för att hjälpa varje elev att förverkliga sin fulla potential både akademiskt och som människa.

Engelska Skolan Novia har ca 440 elever och är belägen i Årstadal.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Engelska Skolor & Förskolor i Sverige AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Engelska Skolor och Förskolor i Sverige AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Fritidsledare i din ansökan

Information om ansökan:Personligt brev och CV

Dela jobbannonsen

Anmäl annons