Jobbsafari är en del avschibsted logo

Drifttekniker

AB BOSTADEN I UMEÅ · Umeå · Ansök senast 26 maj (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Detta erbjuder vi dig:

På Bostaden får du jobba tillsammans med engagerade och drivna kollegor som strävar efter att hela tiden utvecklas och nå resultat. Vi erbjuder dig goda förmåner samt en inspirerande och satsande arbetsplats.

Som drifttekniker på Bostaden tillhör du vår enhet förvaltning som hanterar daglig fastighetsdrift och förvaltning samt bostadsservice mot våra hyresgäster.


Arbetsbeskrivning:

Arbetet innebär att du ska svara för drift, förebyggande underhåll samt energioptimering av våra värme- och ventilationsanläggningar. Du kommer även att jobba med att följa upp och analysera statistik för energi- och vattenanvändning. Driftteknikergruppen består av 9 drifttekniker som tillsammans har en spännande utmaning att jobba mot en effektiv drift och Bostadens energimål. Som drifttekniker samarbetar du även med andra yrkesgrupper inom företaget. I tjänsten som drifttekniker ingår beredskap.

Kompetensprofil:

Vi söker dig som har driftteknikutbildning eller gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande kompetens förvärvad i arbetslivet. Vi ser gärna att du har bred fastighetsteknisk kompetens och erfarenhet av värme- och ventilationssystem samt styr- och reglerteknik.

Har du erfarenhet av arbete med fastighetssystem och/eller underhållssystem innehållande objektstruktur för systematiskt underhållsarbete är det meriterande. Tjänsten kräver körkort B.

Personliga egenskaper:

För att passa in i rollen som drifttekniker måste du tycka om problemlösning och ha ett stort intresse för energioptimering och fastighetsteknik. Arbetet är i grunden självständigt och ställer krav på att hantera arbetstoppar. Vårt arbetssätt är teaminriktat och då detta ställer krav på gott samarbete inom driftteknikgruppen och med andra yrkesgrupper, förutsätter vi att du är en lagspelare som gillar att nå målen tillsammans med andra. Erfarenhet och intresse av teknikutveckling är viktiga egenskaper utifrån de spännande utmaningar vi står inför.

Är du intresserad?

Vi strävar efter en bred och blandad personalgrupp när det gäller kön, ålder och etnisk bakgrund.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar normalt provanställning.

Välkommen att söka jobbet senast den 26 maj.

För mer information om tjänsten kontakta gärna någon av oss:

Lars Holmström, driftteknikchef, 070-228 70 52

Malin Höber, HR, 090-17 76 41

Magnus Petersson, Fastighetsanställdas förbund, 070-331 02 58

Eftersom vi inför rekryteringsarbetet har tagit ställning till rekryteringskanaler vill vi inte att mediasäljare, rekryteringssajter och liknande kontaktar oss.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AB BOSTADEN I UMEÅ

Placering

Umeå

Kontaktperson

AB Bostaden i Umeå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons