Jobbsafari är en del avschibsted logo

Drifttekniker till St1!

Needo · Upplands-Bro · Ansök senast 4 juni (32 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du i början av din karriär och stimuleras av mekanik och teknik? Värnar du om miljön och vill bidra till hållbara energilösningar? Har du en bakgrund inom drift-och underhåll? Då kan rollen som Drifttekniker hos vår kund St1 vara rätt möjlighet för dig!

Om St1
St1s vision är att vara den ledande producenten och försäljaren av CO₂-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Därför är miljöarbetet St1s mest prioriterade område.

”Visionen är gnistan som har drivit på vår resa från en liten drivmedelsförsäljare till ett företag som driver energiomställningen och därmed bidrar till att lösa de globala energiutmaningarna. St1 är idag verksamma i Finland, Sverige, Norge och Storbritannien.”

Du kommer att bli anställd hos Needo och arbeta ute på uppdrag hos St1.

Om tjänsten som Drifttekniker
Som Drifttekniker hos St1 kommer du att arbeta på deras biogasanläggning vid Högbytorp. Det är en torrötningsanläggning bestående av mottagning, rötning, uppgradering av biogas samt separering av biogödsel och kompostering av fast fraktion. Anläggningen omfattar även en komprimerings- och flakfyllnadsanläggning.

I rollen kommer du att arbeta i ett team bestående av sex personer där du, tillsammans med dina kollegor, ansvarar för drift-och underhåll av anläggningen. Du kommer även att få utökat ansvar för specifika processavsnitt. Du kommer dagligen stöta på varierande utmaningar i det dagliga arbetet med allt från övervakning av en biologisk process till genomförande av förebyggande underhåll, till att identifiera mekaniska, signal och hydrauliska fel samt medverka i att åtgärda dessa. Du kommer kunna ta hjälp av dina kollegor, men du kommer också ha ansvaret att söka svar och agera med hög nivå av ägarskap. Vidare kommer du löpande utföra dokumentation av identifierade fel och åtgärder. Du bistår Driftchef med uppdateringar kring produktionsstatus och behov av ändring i underhållsplaner och åtgärder för mer avancerade ärenden. I tjänsten förekommer beredskap var femte vecka.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Drift- och underhåll av anläggningen.
  • Utökat ansvar för anläggningens processavsnitt. 
  • Dokumentation och rapportskrivning.
  • Ingå i anläggningens beredskapsorganisation.
Om dig
Vi söker dig som är utbildad inom drift, underhåll, teknik/mekanik, VVS eller har arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som exempelvis Underhållstekniker, Drifttekniker, Servicetekniker eller Mekaniker med fördel från branscher som energi, vatten och avlopp eller annan industri. Ett stort plus är om du tidigare erfarenhet från biogasproduktion. För att lyckas i tjänsten behöver du inneha körkort B och behärska svenska såväl som engelska flytande.

Vidare söker vi dig som är en lojal lagspelare och som trivs bra i en ansvarstagande roll. Du stimuleras av att hitta lösningar på problem och mår som bäst när du får arbeta praktiskt. Vi ser även att du har ett genuint tekniskt intresse och givetvis alltid har säkerhetsaspekten i fokus.

Viktigt för tjänsten är:
  • Utbildning inom drift, underhåll, teknik/mekanik, VVS eller har arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig.
  • Körkort B
  • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska.
Meriterande för tjänsten är:
  • Ett par års arbetslivserfarenhet inom drift-och underhåll, med fördel från branscher som energi, vatten och avlopp eller annan industri.
  • Tidigare erfarenhet från biogasproduktion.
Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 100 %. Konsultuppdrag via Needo, initialt 12 månader.
Placering: Bro, Upplands-Bro.
Lön: Enligt överenskommelse.

Ta vara på möjligheten att bli en del av St1 och Needo! Urvalet sker löpande - Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Needo

Placering

Upplands-Bro

Kontaktperson

Needo Recruitment West AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons