Jobbsafari är en del avschibsted logo

Drifttekniker till Åkersberga

Bemanning Sverige Byrå AB · Stockholm · Ansök senast 6 maj (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker nu en drift tekniker till en av våra trevliga framgångsrikauppdragsgivaresom är i framkantmed drift av fastigheter.

Om tjänsten

I rollen som Drift tekniker hos ossär ditt huvudsakliga uppdrag att arbeta med tekniskt underhåll av våraförvaltningsuppdrag. Bland arbetsuppgifterna ingår tekniskt underhåll såsom akutfelavhjälpning, felsökning och periodiskt underhåll samt förbättringar.

I arbetet kommer du ikontakt med elinstallationer, styrsystem, mekanik och hydraulik. Som tekniker arbetar dubland annat med underhålls planering. Arbetet utgår från vårt huvudkontor i Åkersberga.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Tillsyn och skötsel på plats av fastigheternas drift tekniska system utifrån frekvens ochbehov.• Utföra service på värme-, kyl-, ventilations-, samt styr- och reglersystem.• Energi statistik från avlästa värden.• Energi rapporter till kund.• Energi optimering.• Bedömning av fel avhjälpande och åtgärdsförslag med offert inhämtning.• Felsökning av värme-, varmvatten- och ventilations problem hos våra kunder.• Reparations- och underhållsåtgärder i drift tekniska system.• Daglig kommunikation med kunder, verksamhet/hyresgäst, kollegor och leverantörer.• Medverkande till framtagning av nya lösningar på värme-, kyl-, ventilations-, samtstyr- och reglersystem

Kompetens och erfarenhet

Erfarenhet av fastighetsskötsel och/eller erfarenhet av praktiskt arbete inom bygg-/ fastighetsområdet, enklare El- och VVS-arbeten. Du harkunskap om datoriserade styr- och regler funktioner.

Arbetet innebär många dagliga kontakter med bostadsrättsinnehavare och andra människor som vistas i lokalerna, vilket kräver en god social kompetens och samarbetsförmåga.

Datorvana och B-körkort manuell är ett krav.

Arbetet är beläget i Åkersberga området.

Vi ser varmt fram emot din ansökan redan idag!

Bemanning Sverige Byrå AB är en av landets mest erfarna Bemannings byråidag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm/Nacka Järla Sjö. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryterings lösningar och professionella processer. Ledord för Bemanning SverigeByrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bemanning Sverige Byrå AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Bemanning Sverige Byrå AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons