Jobbsafari är en del avschibsted logo

Drifttekniker - Maskin

Bring Parcels AB · Jönköping · Ansök senast 17 maj (18 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Trivs du i en självständig roll med närhet till kollegor? Vill du få chansen att bli del av teknikteamet på vår helt nybyggda terminal, beläget på Södra Stigamo, där du får stor möjlighet att forma både din roll och framtida arbetsplats samt göra det i en organisation i tillväxt och utveckling? Då tror vi att vi har tjänsten för dig!

Bli en av oss!

Logistikbranschen är inne i en av sina största förändringsresor någonsin, vilket vi hoppas att du tycker är lika spännande som vi. Vi på Bring är tillsammans med vårt moderskepp Posten Norge ett av Norden största logistikbolag. Vi på Bring är tillsammans med vårt moderbolag en del av något större, både sett till storlek genom våra drygt 12 500 anställda, men även sett till mission. Som ett av Nordens största logistikbolag är vi medvetna om vårt bidrag till klimatavtrycket, därför är vi fast beslutna om att utmana branschen och sitta i förarsätet när det kommer till att förändra vårt beteende.

Just nu söker vi våra framtida drifttekniker som kommer jobba med att underhålla och bedriva förbättringsarbete på våra sorteringsanläggningar. I din roll kommer du dels att ha ett nutida fokus på att göra felsökningar, utföra underhåll och förebyggande arbete. Ditt långsiktiga fokus karaktäriseras av att du kontinuerligt kommer att utföra analyser av utvecklings- och förbättringsarbete. Slutligen ser vi att du agerar kravställare och arbetar proaktivt för att samtliga medarbetare ska ha en trygg arbetsplats att vistas på.

Du får möjlighet att axla en spännande roll med varierande arbetsuppgifter och ”frihet under ansvar”. Bring befinner sig i en dynamisk expansionsfas, särskilt inom den specifika avdelning du kommer att tillhöra. Som en central medlem i vårt teknikteam på vår nyetablerade terminal, kommer du inte bara samarbeta nära med dina kollegor utan även med andra avdelningar inom organisationen. Detta erbjuder en stimulerande miljö där du får möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Arbete med skötsel och underhåll av våra sorteringsanläggningar.
  • Driva kontinuerligt utvecklings- och förbättringsarbete.
  • Inhämta och analysera information för vidareutveckling av avdelningens underhållsarbete och rutiner.
  • Utföra underhållsuppgifter enligt underhållsplaner.
  • Bedriva ett proaktivt arbete för att säkerställa att vi har en trygg och säker arbetsplats.
  • Rapportera utförda arbetsuppgifter och reservdelsförbrukning i servicesystem.
  • Hjälpa fastighetstekniker vid behov.

Vi söker dig som känner igen dig i följande beskrivning

Formella krav

  • Utbildning inom automation, alternativt arbetslivserfarenhet som motsvarar detta.
  • Flytande i tal och skrift i svenska.
  • Talar och förstår engelska.
  • B-körkort.
  • Generellt goda datorvanor, datornätverk, Officepaketkunskaper samt mjukvaruverktyg.
  • Goda mekaniska kunskaper.

Följande kvalifikationer anses meriterande

  • Liftutbildning (enligt LLP).
  • Behörighetsutbildning inom Heta Arbeten.
  • Truckkort kat A1-4, B1-3.
  • Tidigare erfarenhet av elarbete

Personliga egenskaper

För att blomstra i denna roll krävs en passion för att utforska tekniska lösningar och system som driver våra sorteringsanläggningar. Vi söker en individ som är självgående och motiverad att utveckla sin kompetens inom detta område. Att vara lösningsorienterad är avgörande, då du ofta kommer att stå inför utmaningar som kräver snabba och effektiva lösningar.

Du kommer att ta på dig ansvar och driva projekt framåt på egen hand, samtidigt som du är en värdefull lagspelare i vårt team. Kommunikation är nyckeln när du samarbetar med kollegor och andra intressenter, både internt och externt. Flexibilitet och förmåga att prioritera är oumbärliga egenskaper i en miljö där varje dag kan vara annorlunda och kräver snabb anpassning.

Att tänka innovativt och vara öppen för nya idéer är av största vikt, och din nyfikenhet och entusiasm för att omfamna ny teknik kommer att driva oss framåt.

Sist, men absolut inte minst, delar du våra värderingar; att vilja mer, att ta ansvar och att spela för laget.

Vårt erbjudande

Ett arbete i en expansiv koncern som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling. Vi är en utmanare i en bransch som befinner sig i kraftig utveckling och förändring. Det gör att vi som koncern ständigt behöver förbättra och anpassa oss efter nya utmaningar, önskemål och krav som ställs på oss – varje dag. Genom att ta ansvar, spela för laget och ständigt vilja mer, jobbar vi hårt för att göra vardagen enklare och världen mindre för våra kunder. Det är det som präglar oss i vårt dagliga arbete och vår arbetskultur.

Omfattning och placering

Omfattning: Tjänsten utgör 100%. Per idag avser tjänsten arbete under dagstid, tidsvis skift- eller nattarbete kan bli aktuellt längre fram.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning

Placering: Jönköping

Skicka in din ansökan redan idag!

Bring fokuserar på personlig mångfald som en naturlig spegling av hur samhället ser ut. Vi genomför ett löpande urval i rekryteringen och uppmanar därför kvalificerade personer att ansöka direkt. OBS! Vi tar inte emot några ansökningar via mail. Vi förbehåller oss rätten att utföra bakgrundskontroller på slutkandidater.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Ken Hallvig via e-post: ken.hallvig@bring.com.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sarah Chohan via e-post: sarah.chohan@posten.no.

Vi ser fram emot att höra ifrån Dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bring Parcels AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Bring E-commerce & Logistics AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons