Jobbsafari är en del avschibsted logo

Driftledare Personal

Transdev · Stockholm · Ansök senast 29 sep. (152 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om tjänsten:

Vi på Transdev strävar efter att forma framtidens tågtrafik i Mälardalen. Vi söker dig som vill vara med och driva trafiken framåt samtidigt som du får en unik möjlighet att vara en central del av en spännande och komplex verksamhet som sträcker från Gävle i norr till Linköping i söder, du kommer vara stationerad i Stockholm. Som Driftledare inom Personal på Mälartåg kommer du att ha en nyckelroll i att ansvarar du för att planera och samordna trafiken utefter olika kompetenser hos tillgänglig personal. Det sker genom kostnadseffektiva lösningar för att minimera störningar i trafik samt vid avlösningar av personal på tågen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Säkra en kostnadseffektiv bemanning och styrning av den åkande personalen i det operativa läget i nära samverkan med övriga funktioner på Driftledningscentralen.
  • Rapportera avvikelser och säkerställa korrekta, kvalitativa och rättidiga rapporter i ärenderapporteringssystemet samt hantera beställningar vid ledsagning och rampservice.
  • Kortsiktig operativ personalledning för tågvärdar och lokförare.

Kvalifikationer:

  • Har minst en gymnasial utbildning eller motsvarande
  • Har erfarenhet av att jobba i bemanningssystem eller liknande arbetsuppgifter
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och som behärskar engelska i tal och skrift
  • Är en van IT-användare, inklusive Officepaketet
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet, av personalplanering och schemaläggning
  • Är strukturerad, lösningsorienterad och har ett starkt service-mind
  • Trivs med att arbeta i team och har god samarbetsförmåga

Observera att detta är ett skiftarbete. Under början av din anställning kommer du att få den utbildning som krävs för rollen.

Varför Transdev?

Vi på Transdev är ett internationellt nätverk med över 100 000 medarbetare globalt vilket gör oss till en av de ledande aktörerna inom persontrafik och integrerade transportlösningar. I en bransch som ständigt utvecklas finns det alltid utrymme för personlig tillväxt och nya utmaningar och vi vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. För oss är våra värderingar - handling, ansvar, nytänkande och samspel - det som genomsyrar vårt dagliga arbeta och gör dig till en värdefull del av vårt team.Övrig information:

Vi tillämpar tester vid rekryteringsprocessen och urval sker löpande. Vår rekryteringsprocess börjar med en första telefonintervju och därefter en fysisk intervju, följt av referenstagning och slutligen en "Farfars-intervju" samt en säkerhetsprövning.Vid en tillsvidareanställning tillämpar vi 6 månaders provanställning.

Notera att en säkerhetsprövning kan bli aktuell i den här tjänsten!

Vi hoppas att du vill följa med på vår resa och göra en positiv skillnad samtidigt som du utvecklas i din karriär. Ansökan sker via hemsidan då vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är 10/06, men vi går igenom ansökningarna löpande så vi rekommenderar att ansöka snarast!Har du vidare frågor är du välkommen att kontakta:Louise.Lundstedt@Transdev.se&Oscar.Gravestam@Transdev.se Ansök redan idag och låt oss tillsammans skapa en framtid på räls!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Transdev

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Transdev Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons