Jobbsafari är en del avschibsted logo

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Vårdcentral Ludvika

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Vårdcentral Ludvika

Region Dalarna · Ludvika · Ansök senast 12 maj (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens HoS:2024:340 i din ansökan

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vårdcentral Ludvika/Grängesberg har drygt 15000 listade patienter och är en av två Regiondrivna vårdcentraler i Ludvika kommun.

På vårdcentralen arbetar ett stort team med ca 70 anställda i olika professioner: Specialister i allmänmedicin, ST-läkare, AT-läkare, underläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, undersköterskor, samtalsterapeuter, psykolog, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, rehab-koordinator, vårdsamordnare och läkarsekreterare.

Vårdcentralen är belägen på Ludvika lasarett, som idag inte är ett akutsjukhus utan närmaste akutmottagning finns i Falun. Vi har även en filial i Grängesberg som idag bemannas en halv dag i veckan med undersköterska.

Vårt mål är att du som medarbetare ska trivas, känna arbetsglädje och kunna utvecklas på jobbet. Vi strävar efter en god och individanpassad introduktion.

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Vårdcentral Ludvika

Arbetsuppgifter

Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss erbjuder vi dig ett utmanande och omväxlande jobb där vi träffar barn, vuxna och äldre som behöver råd eller vård. En del patienter träffar vi sällan och andra mer regelbundet.

Du kommer att arbeta självständigt med telefonrådgivning samt mottagningsarbete för såväl akuta som planerade patienter. Vi arbetar även i team tillsammans med läkare för att prioritera och planera vården för våra patienter. Goda möjligheter till egen specialistmottagning med t.e.x. hypertoni/diabetes/Astma/KOL finns och vi ser gärna att Du har ett intresse av att driva egen specialistmottagning.

Övrig information

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska.

Vidareutbildad till distriktssköterska samt tidigare erfarenhet av primärvård eller annat mottagningsarbete samt telefonrådgivning är meriterande men inget krav.

Du skall ha ett intresse för primärvård och gärna tidigare erfarenhet av arbete med/intresse för att driva en sjuksköterskeledd specialistmottagning. Du har god kommunikativ förmåga och kan samarbeta med andra men också arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du har god empatisk förmåga, ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.

Intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).

Fackliga kontaktuppgifter

Fackförbund - Region Dalarna

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Dalarna

Placering

Ludvika

Kontaktperson

REGION DALARNA

Vid ansökan:Ange referens HoS:2024:340 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons