Jobbsafari är en del avschibsted logo

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Familjeläkarna Luthagen

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Familjeläkarna Luthagen

Familjeläkarna Luthagen · Uppsala · Ansök senast 16 maj (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

När Familjeläkarna startade år 2008 hade vi som mål att ge våra patienter samma vård som vi skulle ge vår egen familj. Denna vision har vi fortfarande. Verksamheten är alltid i fokus när vi kommunicerar där kunskap, lärande, arbetsglädje, effektivitet och innovativ utveckling ska spegla innehållet i kommunikationen.

Familjeläkarna Luthagen öppnade i slutet på november 2015. Vårdcentralen har en hög patientnöjdhet vilket gör att vi växer och behöver bli fler för att kunna ta hand om våra patienter så som vi vill, nu öppnar vi en filial i ett anrikt hus på Wallingatan 10, cirka 700 meter från vårdcentralen. Vi finns i fräscha lokaler och på vårdcentralen finns flera olika yrkeskategorier som uppskattar att arbeta tvärprofessionellt i team. Vi är ett glatt gäng som har mycket roligt ihop och en fin sammanhållning.

Arbetsbeskrivning

Nu söker Familjeläkarna Luthagen en distriktssköterska/sjuksköterska för att arbeta på husläkarmottagningen.

På vår mottagning kommer du att arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter; med patientbesök/bedömningar samt i telefonrådgivningen. Möjlighet finns till extra ansvarsområden om du är rätt person.

Vi erbjuder en bred palett av utvecklingsmöjligheter där du själv är delaktig i schemaläggning samt ett flexibelt och varierande arbetssätt. Du är med och planerar i team då vi vill säkerställa att allas expertis och kunskap tas till vara på och att alla känner delaktighet. Arbetet ställer krav på förmåga att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. God samarbetsförmåga värdesätts högt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I din roll som sjuksköterska träffar du många patienter i alla åldrar, du jobbar tätt tillsammans med övriga kollegor som har olika yrkesprofessioner.

Kvalifikationer

Du är en driven distriktssköterska/sjuksköterska som är trygg i din yrkesroll. Vi uppskattar att du är ansvarstagande och engagerad. Du bidrar till ett gott arbetsklimat och tycker det är spännande med nya idéer och engagerar dig gärna i kvalitetsarbeten för att förbättra och utveckla vår mottagning. Du har lätt för att samarbeta och är flexibel i ditt arbete.

Är detta något för dig så tveka inte att skicka in din ansökan! Intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Familjeläkarna Luthagen

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons