Jobbsafari är en del avschibsted logo

Distriktssköterska

Doktor.se Katarina Bangata Vårdcentral · Stockholm · Ansök senast 19 juni (48 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla.

Till Doktor.se Katarina Bangata Vårdcentral söker vi nu en engagerad distriktssköterska som vill bli en del av ett härligt team och vill vara delaktig i att utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss.

Vårdcentralen öppnades 2023 och sitter i nya fräscha lokaler på bästa söderläget. Personalgruppen består idag av verksamhetschef, två specialistläkare, tre sjuksköterskor, en undersköterska, en samtalsterapeut och en medicinsk fotvårdare.


Om rollen

Som distriktsjuksköterska på Doktor.se Katarina Bangata Vårdcentral arbetar du patientbaserat och evidensbaserat samt är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Mottagningsarbete
  • Triagering av patienter och akuta patientflöden
  • Telefonrådgivning och bokning


Om dig

För att trivas i rollen så är du trygg i din yrkesroll och uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö där du får chans att påverka och bidra med nytänkande. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i denna roll.

Vi söker dig med följande kvalifikationer:

  • Legitimerad distriktssköterska
  • Erfarenhet inom Astma/KOL är meriterande
  • Erfarenhet inom diabetes är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift


Vi erbjuder dig

En möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt och möjligheten till en friskare tillvaro. Vi erbjuder attraktiv ersättning, förmånliga villkor samt kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Vidare erbjuder vi också tid och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen samt kompetensutveckling.


Mer praktiska detaljer

  • Önskad start är så snart som möjligt, men självklart tar vi hänsyn till din uppsägningstid och önskemål
  • Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning
  • Din placering kommer vara på Doktor.se Katarina Bangata Vårdcentral, Katarina Bangata 80


Kan det vara dig vi söker?

Kul, då ser vi fram emot din ansökan! Vi jobbar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan utan skicka gärna in den redan idag – allt du behöver göra är att bifoga ditt CV och svara på några urvalsfrågor.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Doktor.se Katarina Bangata Vårdcentral

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Doktorse Nordic AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons