Jobbsafari är en del avschibsted logo

Distrikts- eller barnsjuksköterska sökes till BVC i Älta

Distrikts- eller barnsjuksköterska sökes till BVC i Älta

KRY VC ÄLTA · Nacka · Ansök senast 10 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du utbildad barnsjuksköterska eller distriktssköterska med tidigare erfarenhet av arbete på barnavårdscentral eller med ett stort intresse för att lära dig mer om barnhälsovård? Söker du en ny utmaning på ett innovativt företag som sätter patienten i centrum? Sök då tjänsten till Krys BVC Älta!

Arbetsbeskrivning

Kry vårdcentral Älta med tillhörande hemsjukvård och BVC ligger nära Älta centrum. Vårdcentralen har drygt 11.400 listade patienter med totalt 30 medarbetare. På barnavårdscentralen finns cirka 800 inskrivna barn och där kommer du arbeta tillsammans med en annan barnsjuksköterska. På BVC arbetar vi med hälsofrämjande och preventivt arbete för familjer med barn mellan 0-6 år. Vi arbetar på uppdrag av region Stockholm med det nationella barnhälsovårdsprogrammet som bland annat innefattar mottagning, hembesök, telefonrådgivning, vaccinationer, teambesök samt att leda föräldragrupper. Arbetet är självständigt men i nära samarbete med den andra BVC-sköterskan och även med andra yrkesprofessioner på vårdcentralen.

Kvalifikationer & egenskaper

  • Legitimerad specialistsjuksköterska med inriktning barn och ungdom alternativt distriktssköterska.
  • Har du tidigare yrkeserfarenhet från arbete på BVC är det meriterande, men det räcker med ett stor intresse och viljan att lära sig så även nyexaminerade specialistsjuksköterskor välkomnas söka.
  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
  • Har goda tekniska kunskaper. Har du goda kunskaper av TakeCare är det meriterande.

För att trivas i rollen uppskattar du att jobba i ett sammansvetsat team. Du arbetar evidensbaserat, prioriterar hög medicinsk kvalitet och är professionell i ditt bemötande genom att värna om att sätta patienten först. Vi ser gärna att du är flexibel då andra arbetsuppgifter på vårdcentralen kan förekomma.

Vi erbjuder

  • Att vara del av en utvecklingsinriktad organisation med korta beslutsvägar.
  • En arbetsgivare som prioriterar din arbetsmiljö och kompetensutveckling.
  • En vårdcentral/barnavårdscentral med stort fokus på service, som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
  • En god arbetsmiljö och en härlig grupp kollegor.
  • Kollektivavtal och andra trevliga förmåner.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Oxelvägen 42, Älta

Omfattning: 50-100%, tillsvidareanställning (6 mån provanställning)

Arbetstider: Mån-Fre 08.00-17.00

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Om Kry

Kry är Sveriges tredje största vårdgivare med totalt 30 vårdcentraler runt om i landet. Dessutom ledande när det gäller digital vård. Tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa bemötandet i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård. Krys vårdcentraler kännetecknas av ett modernt arbetssätt, innovation, nytänkande och patientcentrerad vård.

Kontakt

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan genom att besvara urvalsfrågorna genom att klicka på knappen "Ansök här", vi rekryterar löpande! Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare pernilla@kry.se eller klicka här för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KRY VC ÄLTA

Placering

Nacka

Kontaktperson

Kry Primärvård AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons