Jobbsafari är en del avschibsted logo

Distrikssköterska

Capio · Stockholm · Ansök senast 6 maj (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Två vårdcentraler i samma lokal med gemensam ledning och en framtida planering om en gemensam enhet.

Spännande!!

Mottagningen är belägen centralt på Södermalm. Vi är två digifysiska vårdcentraler med ca 30 anställda som har ansvar för våra drygt 11 000 listade patienter. Vår ambition är att erbjuda vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet och service för alla åldrar.

Läs mer om oss:

Capio Vårdcentral Zinkensdamm | Capio

Capio Vårdcentral Södermalm | Capio

Din roll

Hos oss kommer du att vara en del av ett kompetensstarkt team som består av specialiserade läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och administrativ personal.

Genom vårt teambasreade arbetssätt får du möjlighet att samarbeta över professionsgränser vilket ger dig chans att utveckla dina kunskaper och få ett helhetsperspektiv av vårdkedjan.

Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter där du har möjlighet att möta många patienter, kompetensutveckla dig själv samt vara med på resan och vara delaktig i att utveckla och förändra primärvården

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar.Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte. Vi tycker det är viktigt med kompetensutveckling och uppmuntrar dig att gå kurser och utbildningar.

Utöver detta erbjuder vi även:

  • Kollektivavtal
  • Närvarande chefer
  • Kompetensutveckling, både internt och externt
  • Friskvårdsbidrag
  • En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra
Om dig

Vi söker dig som är distriktsköterska eller sjuksköterska och är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i yrket.

Du har förmåga att anpassa dig till olika situationer och ändrade omständigheter. Du är strukturerad och kan planera och organisera arbetet på ett effektivt sätt. Du har ett gediget intresse och stor förståelse för denna typ av verksamhet.

Sista ansökningsdag: 2024-05-06

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons