Jobbsafari är en del avschibsted logo

Distributionselektriker

ATS Tjänster · Helsingborg · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om tjänsten
Som distributionselektriker arbetar du med alla förekommande arbeten inom lokalnät 0,4 – 24 kV, såväl jordkabel som luftledningar. Entreprenaderna karaktäriseras av reinvesterings- och nyanläggningsarbeten men även drift- och underhållsarbeten förekommer.

Du kommer självständigt att planera och utföra arbeten på aktuella projekt, arbeta med kabelskåp och nätstationer, skarva och koppla in signalkablar. Vidare kommer du att utföra anslutningsärenden och kopplingsarbete i distributionsnätet samt göra riskanalyser och egenkontroller.

 

Din profil

För att lyckas i rollen har du som söker en bakgrund inom elkraft sedan tidigare. Du har erfarenhet från arbete som linjemontör, stationstekniker eller distributionselektriker i ett antal år.

Vi söker dig som har genomgått el tekniskt gymnasium alternativt KY-utbildning till distributionselektriker eller annan likvärdig utbildning. Du kommer att ingå i beredskapslaget enligt schema, i övrigt är arbetstiderna dagtid.
 

Genom din erfarenhet har du goda kunskaper inom felsökning och reparation i elnät. Du har god kännedom om materiel och utrustning samt vana att arbeta enligt ESA och EBR.

Vi förväntar oss att du är med och tar ansvar i genomförandet och slutförandet av löpande projekt. Som person har du lätt för att samarbeta med andra och tar ditt arbete på största allvar. Du kommer välkomnas av ett härligt team som jobbat länge tillsammans med hög ansvarsanda!

B-körkort är ett krav och även svenska språket i tal och skrift.

 

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsenhetschef Kent Svensson 072-5334448

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

 

Välkommen med din ansökan!

ATS är ett entreprenadbolag inom energiteknik som erbjuder tjänster inom kraft- och eldistributionsutbyggnad av lokalnät, ställverk, region- och stamnät samt inom industrin. ATS är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ATS Tjänster

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Ats Kraftservice AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons