Jobbsafari är en del avschibsted logo

Diskare Hotell Borgholm Sommaren 2024

HOTELL BORGHOLM · Borgholm · Ansök senast 15 maj (16 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Ansök via mejl

Omfattning: Heltid

Varaktighet: 3 månader

Anställningsform: Sommarjobb / feriejobb

Antal jobb: 1

Om jobbet

Hotell Borgholm i Borgholm på Öland är ett gastronomiskt hotell med prisbelönad restaurang. Vi söker nu förstärkning till vårt team i restaurang och kök för sommarsäsongen.

Om dig: Är du vår nya servicestjärna till vårt härliga team? Du är förutom serviceinriktad, glad och med humor, professionell och personlig i ditt bemötande med gäster och kollegor. Din primära arbetsuppgift är att hjälpa restaurang och kök. Teamet säkerställer hotellets mycket höga nivå av service och renlighet samt lägger extra vikt vid att gästens upplevelse blir den allra bästa.

För att trivas i rollen hoppas vi att du är positiv, noggrann, lösningsorienterad, snabb och att du har öga för organisering och logistik. Vi söker dig som har ett gott öga för service, ett sinne för ordning och klarar av ett arbete i högt tempo. Du är strukturerad i ditt arbete och har god kommunikationsförmåga. Du behöver kunna kommunicera på svenska eller engelska.

Start omgående - Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Inga tidigare erfarenheter krävs. För mer info och frågor om tjänsten, vänligen kontakta oss.

Omfattning: Tjänsten är 100% utslaget under perioden juni till september förlagd till kvällstid kl 17.00-00.00 både på vardagar och helger. Från september finns möjlighet till förlängning.

För frågor och ansökan kontakta: Eva, på mejl arbete@hotellborgholm.com


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HOTELL BORGHOLM

Placering

Borgholm

Kontaktperson

Hotell Borgholm AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons