Jobbsafari är en del avschibsted logo

Din nästa tjänst finns hos oss som IT-tekniker

Din nästa tjänst finns hos oss som IT-tekniker

Finnvedens Bil AB · Varberg · Ansök senast 26 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens IT-tekniker Varberg i din ansökan

Har du en utbildning inom IT eller har erfarenhet inom IT-Support? Då kan det här var din nästa utmaning!

Arbetsuppgifter

I rollen som IT-tekniker hos Finnvedens Bil kommer du att ha en central roll i att lösa tekniska problem och ge support till våra användare. Detta kan innebära allt från felsökning av datorer, mobila enheter, skrivare och annan teknisk utrustning till beställning, installation och konfiguration av programvara och applikationer.

Arbetet innebär att självgående kunna arbeta med IT-miljön för att lösa de tekniska ärendena, arbetet utför du i samarbete med din kollega som är IT-ansvarig och placerad i Värnamo. Arbetet utförs per telefon, teams, mail och onsite. Du ansvarar för att analysera och bedöma inkommande ärenden från användarna som är företagets anställda. Variationen av arbetsuppgifter är stor och du behöver vara bekväm med att arbeta i en föränderlig miljö. Du hänger med i branschutveckling, ser trender och omvärldsbevakar ur ett säkerhetsperspektiv.

Vem är du?

Som person har du ett genuint intresse för IT och har minst gymnasieutbildning med fördel inom IT/Teknik, några års arbetslivserfarenhet av IT-support med kunskap i både mjuk- och hårdvara (M365, AD mm)

Du trivs i en roll med många kontaktytor, du är kommunikativ, serviceinriktad och kan tala och skriva obehindrat både på svenska och engelska.

I rollen är du en problemlösare som på ett enkelt och pedagogiskt sätt kan förmedla en lösning till andra som själva inte besitter samma kunskap som du. En fokuserad person som aktivt tar dig an den arbetsuppgift som ska prioriteras för stunden och är van att ta ansvar och driva dig själv i din arbetsvardag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Finnvedens Bil AB

Placering

Varberg

Kontaktperson

Finnvedens Bil AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens IT-tekniker Varberg i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons