Jobbsafari är en del avschibsted logo

Digital Marketing Specialist

Husqvarna AB · Jönköping · Ansök senast 30 apr. (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara med i den spännande utvecklingen hos Husqvarna Group?

Husqvarna söker nu en Digital Marketing Specialist som ska hjälpa oss att skapa en inspirerande och engagerande kundupplevelse. Tjänsten innehåller en variation av uppgifter såsom webpubliceringar, sociala medier, nyhetsbrev och analyser. Fokus ligger på digitala kanaler, men även andra uppgifter inom marknadsföring förekommer, så var beredd på att ingen dag är den andra lik.

Om tjänsten:

Du kommer vara en del av det svenska marknadsteam som ansvarar för marknadsföringsaktiviteter på den svenska marknaden. En stor del handlar om att ansvara för www.husqvarna.com/se: översättningar, publiceringar, sökordsoptimering och analys. Du kommer också att ansvara för våra organiska sociala medier, såsom Instagram, Facebook, Youtube och LinkedIn. Andra kanaler som ingår i tjänsten är nyhetsbrev till slutkunder och inte minst kommunikation i vår Automower Connect-app för robotgräsklippare.

Tjänsten kräver ett stort eget driv och individuellt arbete för att lösa uppgifterna och uppnå de uppsatta målen. Men den ställer också krav på förmåga att samarbeta, då tjänsten arbetar nära både interna lokala och centrala team, såväl som externa samarbetspartners.

Den här rollen har fokus på den svenska marknaden och kräver flytande svenska i tal och skrift och gärna ett intresse för kommunikation. Husqvarna är ett internationellt företag och affärsspråket är engelska.

Observera att detta är ett vikariat från 10/6 2024 till 15/1 2025.

Kunskaper och erfarenhet

  • BSc eller MSc, gärna inom marknadsföring
  • Minst 2 år erfarenhet inom digital marknadsföring
  • Erfarenhet av arbete med webb och sociala medier
  • Gärna erfarenhet av att arbeta i Sitecore CMS
  • Förmåga att adaptera texter från engelska till svenska för tex webb, sociala medier och nyhetsbrev
  • Förmåga att arbeta i en komplex och internationell organisation

Om dig:

Du är en driven, operativ och självgående marknadsförare som gärna vill utvecklas och växa i en stor internationell organisation. Vi tror att du brinner för att leverera den bästa kundupplevelsen, är datadriven och utmanas av att kontinuerligt hitta nya lösningar och förbättra arbetssätt. Dina bästa arbetsdagar innehåller en mängd olika arbetsuppgifter, större och mindre, som ger dig möjlighet att addera värde och bidra med nya idéer.

Placeringsort: Huskvarna, vi erbjuder en hybrid arbetsmodell med närvaro på kontoret minst 3 dagar i veckan. Vissa resor framför allt inom Sverige kan förekomma.

Din ansökan

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och vi ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. För specifikt info om tjänsten kontakta rekryterande chef Karolina Zenk, karolina.zenk@husqvarnagroup.com

För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Talent Acquisition Partner Josephine Tjernlund josephine.tjernlund@husqvarnagroup.com

Vad händer efter din ansökan?

I denna process använder vi oss av löpande urval vilket innebär att vi fortlöpande går igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi att kontakta dig för en intervju. I samband med detta får du information om upplägget för intervjun samt övriga steg i processen såsom ytterligare intervjuer, tester, referenstagning och introduktion. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.

Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av innovativa produkter och lösningar för skogs-, park- och trädgårdsskötsel.

Vårt sortiment omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och åkgräsklippare. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Husqvarna AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Husqvarna AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons