Jobbsafari är en del avschibsted logo

Digital Designer/Content Creator till E-handelsbolag

Digital Designer/Content Creator till E-handelsbolag

Purefun Group · Växjö · Ansök senast 2 maj (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Brinner du för grafisk design och vill du bidra med din kreativitet till en dynamisk och snabbväxande e-handelsmiljö? Purefun Group öppnar dörrarna för en begåvad och passionerad person att ansluta sig till vårt team som Digital Designer. Om du identifierar dig med titlar som Digital Art Director, Digital Creative, UX/UI Designer, eller om du helt enkelt har en outtömlig passion för design så är det dina färdigheter och din ambition som räknas hos oss.

Din Nya Roll:

Din roll blir en central position i vårt e-handelsteam där du kommer ta dig an uppgiften att visuellt stärka närvaron av våra ledande e-handelsbutiker, inklusive Vuxen, BlushMe, Doggie, Roliga Prylar och PartyNinja. Din roll är viktig för att stötta vår fortsatta tillväxt och expansion där du kommer att leda den grafiska utvecklingen av våra plattformar, skapa kampanjmaterial i världsklass och bygga varumärkesidentitet som resonerar med vår målgrupp. Du är vår go-to person i organisationen inom det kreativa och kommer att få arbeta gruppens olika e-handelssiter, på samtliga marknader. Vi har både sedan länge etablerade webbshopar och nyligen lanserade så du kommer att ha stor möjlighet att påverka hur vi ska kommunicera våra erbjudanden till kund på våra olika siter som kommit olika långt på sin tillväxtresa.

Vad Vi Söker:

  • En kreativ person med en stark känsla för färg, form och typografi, som kan hantera detaljer med precision.
  • Skicklighet i designprogram såsom InDesign, Photoshop, Illustrator, samt videoredigeringsverktyg som Premiere Pro och After Effects.
  • Erfarenhet av att producera rörligt material, såsom animationer och videoinnehåll ses som en stor merit, gärna erfarenhet från att själv kunna filma.
  • En person med tidigare erfarenhet från e-handelssektorn och en god förståelse för UX-design har en fördel.

Dina Arbetsuppgifter:

  • Skapa och utveckla visuella kampanjkoncept för digitala kanaler.
  • Designa lockande nyhetsbrev som engagerar vår publik.
  • Skapa rörligt innehåll som berättar våra varumärkens historier.
  • Skapa annonsmaterial för olika kanaler, huvudsakligen digitala.
  • Kontinuerligt uppdatera och förbättra den grafiska profilen för våra e-handelsbutiker.

Vad Vi Erbjuder:

  • En roll i framkant inom en spännande bransch med oändliga möjligheter till kreativ utveckling.
  • Stort utrymme för personligt ansvar och frihet att utforska nya idéer.
  • En entreprenörsdriven arbetsmiljö med varierande och stimulerande arbetsuppgifter.

Är du den vi söker? En prestigelös, självgående och lösningsorienterad person med ett brinnande intresse för digital kommunikation? Skicka då in ditt CV och personligt brev till tobias@purefun.se och bli en del av vår tillväxtresa. Tveka inte, ansök idag och ta första steget mot en lysande karriär hos Purefun Group!

Purefun Group är en e-handelsgrupp som driver, utvecklar och förvärvar e-handelsbutiker och varumärken. Bolaget driver idag flera lokala webbutiker i Norden inom segmenten sexuellt välbefinnande, hundtillbehör samt fest, kalas och roliga prylar. Bland annat e-handelsbutikerna Vuxen, BlushMe, Doggie, Roliga Prylar, PartyNinja och Kalaslagret.

Tjänsten är heltid med placering i centrala Växjö. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Purefun Group

Placering

Växjö

Kontaktperson

Purefun Commerce AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons