Jobbsafari är en del avschibsted logo

devops för ny modern plattform - Winassist

devops för ny modern plattform - Winassist

winassist · Stockholm · Ansök senast 10 maj (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens winassist i din ansökan

Vill du vara med och forma en ny och modern generation av teknisk plattform? Tycker du om att ta ansvar och få mandat när det kommer till nya tekniska lösningar?

Winassist är marknadsledande i sin nisch och vi har en fantastisk produkt – ett affärssystem som riktar sig mot den svenska fordonsbranschen. Vi har funnits på marknaden i över 20 år. Efterfrågan på vår produkt ökar stadigt och då vi fortsätter växa moderniserar vi vår produkt och vår IT-infrastruktur. Var med på vår resa!


Om rollen

Rollen innebär att ansvara för drift och underhåll av vår helt nya IT-miljö (baserad på Kubernetes) samt att administrera, övervaka och underhålla servrar, databaser och nätverk.

Du kommer att arbeta med det senaste inom kubernetslösningar samt prestandaoptimering och konfigurationshantering på plattformen.


Detta kommer du jobba med:

  • hantera, manövrera och konfigurera molnnätverk
  • underhålla och sätta upp molninfrastruktur – Kubernetes är vårt centrala
  • verktyg, hela våra kluster styrs utav kubernetes.
  • jobba med databaser som t ex: PostgreSQL eller MySQL
  • arbeta i Linuxmiljö
  • arbeta med brandväggar och DNS


Din erfarenhet:

Detta är en helt ny roll som du kommer att vara med att forma och du kommer att jobba med såväl kortsiktiga som långsiktiga strategier. I rollen kommer du bli delaktig i att vara med i drift och uppbyggandet av ny modern teknik.

Vi söker dig som haft en liknande roll och som har erfarenhet av devops-liknande roller, det är bra om du har erfarenhet av docker och/eller kuberneteskluster sedan tidigare.

Du har en god erfarenhet av nätverk och databaser generellt.


Därför ska du jobba på Winassist:

  • kommer att få chansen att jobba i en bred och ansvarstagande roll där du får vara med och forma en helt ny lösning med modern teknik.
  • kommer att bredda och fördjupa din tekniska förståelse, det är en lärande roll där du utvecklas mycket då arbetet är föränderligt.
  • är ett familjärt, platt bolag där du kan vara med att påverka allt från organisationen, kulturen och bli en del av vårt härliga gäng!


Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Winassist med House of Skills. Jag som ansvarar för denna rekrytering heter Linda Freij och förutom att tjänsten går att söka direkt via Linkedin kan du även kontakta mig personligen på mail: Linda.freij@houseofskills.se


Mer om företaget

Winassist system AB utvecklar och levererar IT-baserade system som effektiviserar det dagliga arbetet inom den svenska fordonsbranschen. Med våra system och tjänster hjälper vi våra kunder till mer lönsam och mer effektiv verksamhet. Vi är idag marknadsledande i branschen med vår produkt. Läs mer om oss på: www.winassist.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

winassist

Placering

Stockholm

Kontaktperson

H o S Sverige AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens winassist i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons