Jobbsafari är en del avschibsted logo

deltidsoperatör till chokladfabrik i Upplands Väsby

deltidsoperatör till chokladfabrik i Upplands Väsby

Randstad · Upplands Väsby · Ansök senast 4 juni (38 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

Har du en passion för sötsaker, och vill arbeta på en spännande arbetsplats tillsammans med ett härligt gäng? Då kan du vara rätt person för detta jobb! 


Just nu letar Randstad efter nya deltid medarbetare till ett världsledande livsmedelsföretag. Mondelez International är tillverkare av flera kända varumärken, exempelvis Marabou, O ́Boy, V6, Milka, Oreo och TUC. I dagsläget befinner de sig i Upplands Väsby och letar efter nya motiverade deltid medarbetare att bli en del av deras familj.


Till denna tjänst söker Mondelez någon som är noggrann, kommunikativ och nyfiken. Gärna teknikintresserad med goda kunskaper i det svenska språket.


Varmt välkommen att ansöka redan idag!


Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden

Som operatör är man en del av Mondelez produktionsteam, där man kommer att arbeta inom den dagliga produktionsprocessen. Arbetsuppgifterna kan komma att variera, men rollen innebär att man ansvarar över att bedriva tillverkningsprocessen enligt standarden och rutiner, samt aktivt utvärdera och informera om processen och linjernas status. 


De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar följande moment:


  • Manuell packning och sortering 
  • Installation och omställning av maskiner 
  • Underhålla, rengöra och hantera utrustning, material och lokaler.
  • Rapportera avvikelser och samarbeta med övriga avdelningar och sektioner inom produktionen.




Kvalifikationer

För att passa i denna roll ser vi att du som person är nyfiken, noggrann och kommunikativ, samt har lätt att samarbeta i grupp. Du tar initiativ och är ansvarsfull och flexibel till ditt arbete. Du kommer att arbeta enligt skift, och vi ser därför att du är öppen för att jobba både dag, kväll- och nattskift, även helgarbete kan förekomma.


För att vara lämplig för denna tjänst bör du även uppfylla följande kvalifikationer:


  • Tidigare erfarenhet av produktionsarbete är meriterande men inte ett krav
  • Truckkort för B1 (Motviktstruck) är meriterande men inte ett krav
  • Kan arbeta alla typer av skift, inklusive natt-skift, minst 2 -3 dagar per vecka
  • Har ett tekniskt intresse
  • Studera på minst 50% och ha minst 1 år kvar av din utbildning, alternativt ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
  • Kan kommunicera på svenska både muntligt och skriftligt 
  • Grundläggande kunskaper i engelska
  • Vilja att ta till dig ny kunskap och information
  • Säkerhet - och kvalitetsmedveten
  • Gymnasial utbildning


Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Upplands Väsby

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons