Jobbsafari är en del avschibsted logo

Datahallstekniker

Avanti Rekrytering & Interim AB · Stockholm · Ansök senast 30 juni (46 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Avanti har utifrån flera års erfarenhet skapat en unik och framgångsrik modell i syfte att säkerställa rätt kandidater och kompetens kopplat till våra uppdragsgivares mål och visioner. Vår samlade kompetens och kundanpassade processer ligger till grund för utvecklande och lyckade samarbeten, rekryteringar och interimslösningar. 

Avantimodellen bygger på insikt och förståelse för våra uppdragsgivares verksamhet och bransch. Vi på Avanti har en tydlig vision om hur rekryteringar, interimslösningar och dess processer kontinuerligt kan vidareutvecklas i interaktion med våra uppdragsgivare. Avantimodellen och våra processer gör det också möjligt att effektivt kvalitetssäkra våra uppdrag. 

Datahallstekniker

Som Datahallstekniker arbetar du även i nära samarbete med kundansvarig TAM (Technical Account Manager) för att hitta de bästa kundlösningarna ute i datahallarna. Kunderna har ofta affärskritiska miljöer och därför är det viktigt med en god förståelse för säkerhetsaspekter och tillgänglighet.

Urval av arbetsuppgifter:
  • Utföra kundbeställningar
  • Installera och driftsätta ny hårdvara
  • Livscykelhantera befintlig hårdvara
  • Vara involverad i implementationsprojekt, förvaltning och vidareutveckling      av tekniska infrastrukturlösningar för såväl kunder som datahallsanläggningarna
  • Utveckla och optimera system samt kringliggande tjänster för att tillgodose säkerhets- och kundbehov
  • Vidareutveckla säkerhetsfrågor och logistiklösningar för serverhallar och dess berörda kunder
  • Jobba med lösningsdesign tillsammans med arkitekt och site manager
Egenskaper och bakgrund

Vi söker dig som tycker att det är spännande att jobba i datahallsmiljöer, gillar utmaningar som gillar att ta ett personligt ansvar. Du är självgående, trygg och en person som kan sätta dig in i nya tekniska miljöer och som trivs i lösningsfokuserade dialoger både med kund och kollegor.

Du är säkerhetsmedveten, ordningsam och värderar ett gott samarbete. Vidare känner en stolthet i att leverera det kunden vill ha och jobbar med högsta kvalitet i det du gör.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande yrkesroll men vi är lika intresserade av dig som kanske är mer junior inom IT och som har ambitionen och viljan att bli riktigt bra.

Oavsett kommer du att få stöttning, utbildning och verktygen för att bli en kvalificerad datahallstekniker som levererar spjutspetsteknik.

Anställningen är säkerhetsklassad vilket innebär säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen samt att du behöver vara svensk medborgare.

Tjänsten innebär resor till datahallarna vilket medför att du behöver ha svenskt körkort (B). 

Om tjänsten

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Arbetstid och placering: Kontorstid – periodvis kan kvälls-/helgarbete förekomma antingen på plats i datahallarna eller på kontoret i Stockholm.                                                                                                 

Start: Enligt överenskommelse

 

Har du frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen får du gärna kontakta ansvariga rekryteringskonsulter;

 

Hans Holmqvist, hans@avantirekrytering.se tel. +46 (0)700 929 420

Niklas Almquist, niklas@avantirekrytering.se tel. +46 (0)733 640 640

 

Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt då våra intervjuer sker löpande.

Välkommen!

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Avanti Rekrytering & Interim AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Avanti Rekrytering & Interim AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons