Jobbsafari är en del avschibsted logo

Cytodiagnostiker till Laboratoriemedicin, Sunderby sjukhus

Cytodiagnostiker till Laboratoriemedicin, Sunderby sjukhus

Region Norrbotten · Luleå · Ansök senast 30 juni (45 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Laboratoriemedicin i Region Norrbotten består av klinisk kemi och transfusionsmedicin, klinisk mikrobiologi och klinisk patologi. På enheten för klinisk patologi arbetar cirka 30 anställda inom flera olika yrkeskategorier, bland annat biomedicinska analytiker, obduktionstekniker, cytodiagnostiker, specialistläkare inom patologi samt administrativ personal.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med magisterexamen i Diagnostisk Cytologi. Arbetsuppgifterna kräver stor noggrannhet, effektivitet, god datorvana samt eget engagemang och ansvar. Förutom utbildning och kunskap värderar vi din personlighet högt. Meriterande är tidigare erfarenhet inom yrket. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som kommunikations- och samarbetsförmåga för att få en så bra gruppdynamik och arbetsmiljö som möjligt.


Det här får du arbeta med
Du erbjuds ett spännande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter inom laboratoriemedicin samt diagnostik.

Vi söker nu en Cytodiagnostiker till Klinsik Patologi/Cytologi på Sunderby sjukhus. Laboratoriet bearbetar olika cytologiska provtyper med väldigt stor komplexitetsgrad. Detta ställer höga krav på våra medarbetare, men ger också möjlighet till utveckling, metodansvar och kompetensöverföring mellan kollegorna. Våra cytodiagnostiker diagnosticerar bland annat cervixcytologi, exsudat, lungprover, punktioner samt Blåssköljvätskor. Vi deltar vid bronkoskopiundersökningar, EBUS, på Sunderby sjukhus.

Som cytodiagnostiker möjliggör du insatser som påverkar många och är en viktig del i diagnostiken för patienter. Du arbetar med cytologisk diagnostik, metodutveckling och bidrar till att skapa förutsättningar för oss att utvecklas och möta framtidens utmaningar. Alla cytodiagnostiker diagnostiserar självständigt. Du kommer att vara del av en struktur som bygger på processer med många inblandade och förmågan till samarbete och förståelse för helheten är då av stor vikt. Du medverkar aktivt i utvecklingen av vår verksamhet. 


Det här erbjuder vi dig
- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård
- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag
- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/

Information om tjänsten
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Norrbotten

Placering

Luleå

Kontaktperson

REGION NORRBOTTEN

Dela jobbannonsen

Anmäl annons