Jobbsafari är en del avschibsted logo

Cykelmekaniker säsong / timmar

Staffanstorps Cykel AB · Staffanstorp · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Cykelimperiet - Staffanstorps Cykelaffär AB söker timanställda vid behov under högsäsongen Mars - Oktober, kan även komma att övergå till tillsvidare anställning.

Cykelimperiet grundades 1996 och är idag en av landets största återförsäljare av kvalitets cyklar och tillbehör från Crescent, Monark, Sjösala och Skeppshult. Vi säljer ett brett sortiment av cykeltillbehör och kvalitets cyklar.

Hos oss hittar du alla typer av modeller - mountainbikes, citycyklar, hybridcyklar, racercyklar, mtbcyklar, standardcyklar, elcyklar och mycket mer. Förutom cyklar säljer vi en rad andra produkter inom cykelvärlden så som cykelhjälmar, cykelvagnar, trehjulingar, enhjulingar, sparkcyklar och mycket mer.

Vi har självklart också alla vanligt förekommande reservdelar för cyklar. I vår butik finns dessutom en välkänd cykelverkstad, där vi kan reparera och servar de flesta cyklar som finns på marknaden.

Du har gärna erfarenhet från cykelbranschen sedan tidigare eller har mekat en hel del med cyklar privat. Du har ett stort brinnande cykel intresse och god kunskap i att skruva med cyklar.

Du är noggrann och trevlig och tycker om att ge bra service. Du är självgående och tar lätt egna initiativ.

Du kan följa instruktioner och känner en stolthet i att leverera över förväntan.

Arbetstempot är mycket högt periodvis vilket förutsätter att du kan hantera stressiga situationer.

Arbetsuppgifterna är mycket varierande med fokus på monteringar, reparationer, varuplock/lager, packa webbordrar, ta emot kunder och försäljning.

Du kommer att arbeta i ett glatt gäng som har både kul och trivs bra ihop. Vi håller löpande utbildningar både vad gäller produktsortimentet och verkstadsarbetet.

Vi är en av få butiker som är certifierade Shimano service center och bikefitting center, Bosch service center, Thule service center samt Cycleurope service center (Monark, Crescent, Tec och Spectra) och special utbildade för service och reparationer på flera välkända varumärken.

Butiken är öppen alla vardagar 9-18 samt lördagar 9-14. Behovs anställd där även vissa lördagar ingår.

Du måste behärska svenska flytande i både tal och skrift. Engelska är meriterande men inget krav.

Känner du att ovanstående beskriver dig är du välkommen in med din ansökan.

Platsen kommer att tillsättas när rätt person ansöker, så det finns inget konkret startdatum eller sista datum att skicka in sitt CV och personliga brev. Är DU rätt person så vill vi ha dig med oss in i en mycket spännande och givande framtid!

Skicka ditt personliga brev och CV ansökan till: mathias@staffanstorpscykel.se

Varaktighet Timmar vid behov.

Arbetstid Timmar vid behov.

Anställningsform Timmar vid behov.

Lön Timlön enligt avtal.

Ansökan via e-post mathias@staffanstorpscykel.se

Kompetens Du har gärna erfarenhet från cykelbranschen sedan tidigare eller har mekat en hel del med cyklar privat. Du har ett stort brinnande cykel intresse och god kunskap i att skruva med cyklar.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Staffanstorps Cykel AB

Placering

Staffanstorp

Kontaktperson

Staffanstorps Cykel AB

Ansök via mejl

Dela jobbannonsen

Anmäl annons