Jobbsafari är en del avschibsted logo

Customer Manager till Europeiska Motor

Starfinder · Stockholm · Ansök senast 29 sep. (153 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Europeiska Motor grundades 1960 och är en av Sveriges största enskilda auktoriserade återförsäljare av Toyotabilar. Företaget omsätter 1,3 miljarder kronor och har ca 165 medarbetare. Europeiska Motor är belägna i norra Stockholm där de har fullserviceanläggningar i Rissne, Vällingby, Täby, Arlandastad ochÖstermalm.

Europeiska Motor expanderar och söker nu fler juniora Customer Managers till anläggningarna i norra Stockholm.

Dina arbetsuppgifterSom Customer Manager har du en roll som junior bilsäljare därdu kommer att få lära dig bilaffären från grunden och få möjlighet att bli en riktigt framgångsrik bilsäljare. Ditt främsta verktyg i försäljningsarbetet är din telefon och genom den bygger du din egen kundstock och jobbar för en nära, stark och långvarig kundrelation. Du kommer att jobba med ett brett sortiment av både nya och begagnade bilar och du säljer även attraktiva tilläggstjänster- och produkter såsom tillbehör, serviceavtal och finansieringslösningar, vilket garanterar dina kunder ett enkelt och smidigt bil- ägande.

Här får du chansen att jobba med ett av världens största bilmärken och du får mycket stöttningfrån både chefer och dina kollegor.Du får en tydlig utvecklingsplan för din karriärmöjlighet, med relevanta utbildningar inom produkt och kringtjänster.

Du kommer att jobba på någon av deras fina anläggningar i norra Stockholm och rapporterar till Försäljningschef.

Din profilFör att lyckas i rollen ser vi att du:

  • Har en bakgrund inom försäljning och/eller kundservicearbete i någon form
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • B-körkort

Vi tror att du delar vår passion för bilar och är redo att ta nästa steg i karriären och ser långsiktigt på jobbet som bilsäljare. Du bör ha ett stort säljdriv samt vara tävlings- och målinriktad men du bör också vara ödmjuk, tålmodig, noggrann samt dela med dig av ditt engagemang. Detta är en tjänst på heltid, med start så snart som möjligt. Arbetstiderna är förlagda 9-18, helger kommer också förekomma i tjänsten. Frågor om tjänsten och processen besvaras av Frida Eriksson, 076-009 65 02. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Starfinder

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Starfinder AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons