Jobbsafari är en del avschibsted logo

CTO till SETEK Group AB

PS Partner · Göteborg · Ansök senast 7 maj (8 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

SETEK Group står inför en spännande tillväxtresa och vi söker nu en nyckelperson till vår ledningsgrupp som kan vara med och möjliggöra vår vision.

Som utvecklande elektronikpartner inom HW, SW och test är vi med och möjliggör morgondagens produkter hos våra kunder. För att vara lika aktuella imorgon som vi är idag krävs att vår organisation är på tårna och tar till sig nya tekniker. Inom SETEK Group har vi lång erfarenhet av, och är duktiga på, industriell hantering av elektromobility, IoT och test. Vi tycker att teknik och problemlösning är bland det roligaste man kan hålla på med.

Vi söker en CTO som står med ett stadigt ben i tekniken och brinner för att driva projekt samt utveckla arbetsmetoder. Det andra benet står stadigt inom kundbehov och affärsutveckling. Du kommer ansvara för utvecklingsgruppen, se till gruppens intressen och dess behov av ständig fortbildning, vara ett bollplank till säljansvariga på, och inför, kundmöten samt bevaka vad som händer kring våra teknikområden i omvärlden. Vi tror att du, precis som vi, har ett djupt teknikintresse och att du drivs av nyfikenhet och en vilja att leverera med kvalité.

Varför SETEK:SETEK är en liten koncern, med mycket fin renommé hos våra kunder. Vi erbjuder en arbetsplats som kännetecknas av begreppen: hjälpsamhet, ingenjörskunnande och problemlösning. Vi är med i hela kundens resa, från prototyp till industrialisering. Du kommer få stor handlingsfrihet där du får vara med och bygga organisation. Du tycker om att leda och utveckla människor och teknik. Du sitter i ledningsgruppen och rapporterar till CEO.

www.setek.seHuvudarbetsuppgifter

    • Leda och fördela arbetet inom teknisk utveckling
    • Driva utvecklingen av det agila arbetssättet, och fostra en kultur av samarbete, innovation och excellence med eget budget ansvar
    • Driva design, produktutveckling och implementering av ny teknik
    • Optimera system och produkter för tillgänglighet, skalbarhet och prestanda
    • Samarbeta med övriga avdelningar för idéer och utveckling, prioritering och för att kunna leverera konkurrenskraftiga lösningar och produkter.
    • Utveckla bolaget tillsammans med ledningsgruppen.

    Erfarenhet och bakgrund

    • Civilingenjör i Mekatronik, Elektro,Teknisk fysik, Dataeller motsvarande
    • Erfarenhet av liknande roll i tillväxtbolag inom elektrifierade system, IoT eller motsvarande
    • Dokumenterad hands on erfarenhet av mjukvarutveckling
    • Passion för teknikutveckling och ledarskap
    • Erfarenhet av att driva agila arbetssätt

    AnsökanSkicka in din ansökan så snart som möjligt, vi arbetar med ett löpande urval. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Patrik Petersson på patrik.petersson@pspartner.se eller på +46 768 35 07 86

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    PS Partner

    Placering

    Göteborg

    Kontaktperson

    Ps Partner AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons