Jobbsafari är en del avschibsted logo

Crypto Engineer

Svenska Spel · Stockholm · Ansök senast 22 sep. (145 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Svenska Spel är ett techbolag som nu bygger nya förmågor inom Identity Access Management (IAM) och cloud-miljöer. Vi har en hög teknisk ambition och en tydlig målbild om var vi ska vara inom tre – fyra år. Vi har påbörjat resan och behöver nu fler stjärnor som vill vara med oss på denna spännande och lärorika resa framåt. Moln- och IAM-transformationen är ett prioriterat initiativ där vi gärna ser att medarbetare är med och tar fram lösningar och förslag på hur vi bäst når målet!

Vi söker nu enerfaren Crypto Engineer som tillsammans med oss kan fortsätta forma framtidens kryptografiska lösningar. Hoppas att du vill vara med och bidra till att ta vår IAM- och datasäkerhet till nya (moln)höjder!

Vad kommer du att göra?I rollen som Crypto Engineer arbetar du med att implementera Public Key Infrastructure, kryptografi och nyckelhanteringstjänster. Du, tillsammans med ditt team, förvaltar och utvecklar det tekniska. Ni har även det operationella ansvaret för tjänsten ansvarar för beställningar och förändringar för olika typer av nycklar och certifikat, samt är med och implementerar nya konsumtionstjänster av lösningen.

Med din gedigna kompetens om informationssäkerhet, nyckelhantering och närliggande komponenter och system så som modern användning av PKI, KMS, Secret Management, är du en god rådgivare och sprider praktiskt kunnande till dina kollegor, driver anpassningen till molnet och utvecklingen av vårt användande över tid. Du blir därför viktig för resan vi påbörjat och givetvis för användare och företagsdata i syfte att säkerställa integriteten och säkerheten.

Svenska Spel bygger alltså upp en ny IAM-förmåga, där du och teamet kommer vara betydelsefulla resekamrater och tillåtas ta stort ansvar för resmålet. Det kommer till exempel handla om att se på helhetslösningar för hur vi ska jobba med PKI, KMS, secret management och IAM i allmänhet för tex Kubernetes, rest-apier, klienter, operativsystem och andra konsumenter.

Du kommer jobba i team, med nära kollegor i samma område men också som expert av lösningar för kollegor i utvecklingsteamen. Du har alltså förmågan att snabbt och effektivt identifiera och lösa säkerhetsproblem med hjälp av god kommunikation- och samarbetsförmåga, samtidigt som du emellanåt behöver arbeta strukturerat och självständigt för att driva arbetet framåt.

Om Tech på Svenska Spels På Svenska Spel hanterar vi 10 000 000 transaktioner varje dag, året runt och på sex dagar har vi hanterat samma transaktionsvolym som den största pengaöverföringsappen gör på en månad. Varje dag utvecklar, driftar och supportar vi ett av världens mest avancerade spelsystem, vi är med andra ord ett techbolag som sysslar med spel - inte tvärtom. Och som ett techbolag som sysslar med spel kommer ett ansvar, både för folks drömmar och spänning, men även för deras spelande. Det är också därför du kommer märka att vårt spelansvarsarbete genomsyrar hela företaget från första dagen du börjar jobba hos oss.

Vi är Svenska Spel Vi är modiga, nyfikna och vi strävar efter enkelhet i allt vi gör. Vi vill att spel ska vara till glädje för alla – för våra medarbetare, kunder och gäster, för idrotten och för samhället i stort. Vi sponsrar idrottsrörelsen på alla nivåer, förebygger spelproblem och låter vinsten gå tillbaka till samhället.

Är du nyfiken på våra förmåner? Då hittar du dem här:

Ansökan och kontaktuppgifter Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Solna, Visby eller hemifrån om du bor någon annanstans i Sverige. På Svenska Spel gör vi jobbet där det passar bäst. Ibland är det hemma och ibland är det på något av våra kontor.

Vi utför intervjuer och urval löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag.

För frågor om tjänsten, kontaktaMaria Zillén på maria.zillen@svenskaspel.se

För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Team Talent Acquisition, teamta@svenskaspel.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svenska Spel

Placering

Stockholm

Kontaktperson

AB Svenska Spel

Dela jobbannonsen

Anmäl annons