Jobbsafari är en del avschibsted logo

CRM- och lojalitetsansvarig (vik)

Actionaid International Sweden · Stockholm · Ansök senast 12 maj (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens CRM- och lojalitetsansvarig i din ansökan

Nu söker vi dig som är en fena på CRM och marketing automation för att fortsätta utveckla vår givarkommunikation under ett spännande vikariat.

ActionAids uppdrag är att bekämpa fattigdom och orättvisor, och vi tror att varje interaktion är en möjlighet att göra skillnad. Här har du chansen att använda din expertis för att göra en verklig positiv påverkan för flickors och kvinnors rättigheter.


Om rollen

Som CRM- och lojalitetsansvarig har du givaren i fokus. Du producerar engagerande kommunikation som bygger lojalitet och höjer värdet på vår givarbas, framför allt via e-post och sms. I rollen ingår även löpande analys och utvärdering av gåvor och givarbeteende kopplat till våra investeringar. Du säkerställer att vi har tydliga och effektiva rutiner för att hantera och bearbeta gåvor och givare i vårt CRM-system.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvara för givarresan och utvecklingen av våra flöden för onboarding och andra faser i givarlivscykeln
  • Producera engagerande kommunikation och återkoppling till givare (framför allt nyhetsbrev och sms, men även postala utskick)
  • Analysera givar- och gåvodata för att utvärdera insamlingsaktiviteter och resultat
  • Ansvara för löpande underhåll och utveckling av våra system för CRM och marketing automation
  • Samarbeta med övriga teamet inom insamling och kommunikation för att skapa och genomföra effektiva kampanjer


Kvalifikationer

Rollen förutsätter att du:

  • Har flerårig erfarenhet av arbete med CRM och marketing automation
  • Har utbildning inom kommunikation, marknadsföring eller motsvarande kunskaper inhämtade på annat sätt
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska
  • Har goda färdigheter i Excel och gärna Power BI

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av insamling och ideell organisation
  • Har arbetat i CRM-systemet Softronic Charity och/eller MA-systemet Rule

Vi tror på mångfald och inkludering. Om du inte uppfyller alla de angivna kvalifikationerna men känner att du har relevant erfarenhet eller färdigheter som skulle vara till nytta för rollen, uppmanar vi dig att ändå skicka in din ansökan och berätta mer om dig själv.


Personliga egenskaper

Till den här rollen söker vi dig som är analytisk, kreativ och tekniskt kunnig. Du är en duktig kommunikatör och har en fallenhet för att skapa målgruppsanpassade budskap som berör. Det är en självklarhet för dig att arbeta datadrivet och ständigt utvärdera aktiviteter och testa nytt. Du blir en del av ett sammansvetsat team där det är en självklarhet att ställa upp för varandra och hugga i där det behövs.


Anställningsvillkor

Tjänsten är ett vikariat på ett år med möjlighet till förlängning. Tjänsten är på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och en friskvårdstimme i veckan.

Tjänsten är placerad på ActionAid Sveriges kontor på Södermalm i Stockholm. Vi erbjuder flexibla arbetsmöjligheter som inkluderar minst tre dagar på kontoret samt möjlighet till distansarbete i övrigt.


Ansökningsprocess

Välkommen med din ansökan till jobb@actionaid.se senast den 12 maj, märkt “Ansökan CRM- och lojalitetsansvarig”. Vänligen observera att vi endast behandlar fullständiga ansökningar som skickas in via den angivna mejladressen. Fullständig ansökan består av ditt introduktionsbrev och ditt CV.

Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna Jennifer Vidmo: jennifer.vidmo@actionaid.org

Vi ser fram emot din ansökan!


Om ActionAid

ActionAid Sverige är en biståndsorganisation och del i den globala ActionAid-federationen som finns i 46 länder. Vi arbetar för att bekämpa fattigdom och orättvisor och har ett särskilt fokus på flickors och kvinnors rättigheter, eftersom jämställdhet är en förutsättning för hållbar utveckling. ActionAid Sveriges uppdrag är att stötta och samla in medel till verksamhet internationellt och nationellt, att driva egna projekt samt kommunicera och jobba för påverkan inom organisationens kärnfrågor.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Actionaid International Sweden

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Actionaid International Sweden

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens CRM- och lojalitetsansvarig i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons