Jobbsafari är en del avschibsted logo

Contract Manager

Nammo Sweden AB - Karlskoga · Karlskoga · Ansök senast 29 maj (9 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Nammo-koncernen har ca 3.000 anställda och finns representerade i 12 länder världen över. Verksamheten omfattar utveckling, produktion och försäljning av högteknologiska försvarsprodukter samt miljövänlig demilitarisering.

Nammo Sweden AB finns på tre orter i Sverige och har ca 450 anställda. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar hela vår verksamhet.

Lockas du av att arbeta i ett spännande företag där du kan vara med och skapa en säkrare framtid? Skulle du trivas i en roll där projektledning, samarbete och utveckling är centralt?

Nu utökar vi organisationen med ytterligare en Contract Manager!

I rollen som Contract Manager får du möjligheten att göra skillnad genom att bidra med värdefulla insatser som utvecklar våra affärer och leveranser. Hos oss får du förmånen att tillhöra ett unikt och framgångsrikt företag som uppmuntrar och ger dig förutsättningar till personlig och yrkesmässig utveckling.

Om rollen

Rollen som Contract Manager är bred. Ditt ansvar innebär att stötta verksamheten i Karlskoga med att samordna och driva kontraktsarbetet framåt från förfrågan till offertlämnande, orderhantering och leverans.

Här möts du av ett företag i förändring. Vi växer snabbt, vilket leder till att antalet kontrakt och leveranser blir fler. Därav utökar vi nu vårt kontraktskontor med ytterligare en Contract Manager som kan bidra till vår fortsatta utveckling.

Arbetet sker i nära samarbete med säljorganisationen, produktkontor samt den lokala organisationen i Karlskoga. Du kommer att ingå i ett team av elva kollegor som är utspridda på våra tre verksamhetsorter.

Till de initiala uppgifterna hör bland annat:

- Att leda och genomföra arbetet med förfrågningar

- Tillståndshantering och myndighetskontakter

- Upprättande av offerter och underlag för interna beslut

- Villkorsgranskning

Uppgifterna efter mottagen order består bland annat av:

- Orderhantering och avtalsgranskning

- Kontraktsgenomgång

- Intern och extern avstämning av aktiviteter gentemot överenskomna leveranspunkter

- Fakturering

Placering för rollen är hos oss i Karlskoga och du rapporterar till Managers Contracts.


Vår kandidat

Vi söker dig som finner motivation i att driva ditt arbete framåt, att uppnå resultat tillsammans med andra samt har kommersiell erfarenhet och har hanterat avtal och kontrakt som löpt under längre tid.

Vidare ser vi att du:

- har utbildning inom teknik eller ekonomi på högskole-/universitetsnivå, alternativt motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet

- har goda ekonomiska kunskaper

- har erfarenhet av projektledning

- har förståelse för avtalsvillkor och kommersiella villkor

- har god vana att arbeta i affärssystem

- kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift

För att lyckas i rollen ser vi att du är en affärsmässig person som har förmåga att syna affären ur juridiskt och ekonomiskt perspektiv och som generöst delar med dig av dina kunskaper. Din inställning är prestigelös och du ser vinsterna i att samarbeta för att uppnå optimalt resultat. Dessutom är du entusiasmerande som skapar förtroende och framdrift. Du är strukturerad och har förmåga att arbeta med flera uppgifter parallellt.


Kontakt

För mer information gällande rollen och Nammo är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef, Sofi Eriksson på sofi.eriksson@nammo.com

Intervjuer genomförs löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 29/5-2024

Varmt välkommen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nammo Sweden AB - Karlskoga

Placering

Karlskoga

Kontaktperson

Nammo Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons