Jobbsafari är en del avschibsted logo

Content och Social Media Specialist till Qvesarum!

Content och Social Media Specialist till Qvesarum!

Gigstep · Lund · Ansök senast 20 sep. (144 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

I rollen som Content och Social Media Specialist blir du en viktig spelare i marknads- och e-handels teamet på Qvesarum. Du blir också extra viktig i bolagets fortsatta expansion. Dina ansvarsområden är att producera content både i bild och rörligt i sociala medier. Du kommer också skriva nyhetsbrev samt se till så att Qvesarums webbplats är uppdaterad och underhålls.

Tidigare erfarenheterFör att lyckas i rollen ser vi gärna att du har jobbat några år i ett liknande uppdrag. Vi ser gärna att du har med dig praktisk erfarenhet och gedigen kompetens, gärna från e-handel med fokus på digital marknadsföring och i synnerhet inom content-skapande och sociala medier.Som person är du kreativ med en känsla och ett intresse för kreativt skapande. Du har ett eget driv och ser möjligheter i att bedriva fortsatt utveckling av marknadsföring och content, både i sociala medier och på Qvesarums webbplats. För att passa i rollen är det viktigt med ett genuint intresse för bild och estetik och att du har ett intresse för Qvesarums produkter. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av att producera foto, film och reels. Du har lätt för att se vad som passar i vilka kanaler på sociala medier och att olika content har olika syften. Det är viktigt att du är kunnig i Adobe, InDesign, Photoshop och andra relevanta verktyg för skapande av content. Erfarenhet av mindre bolag där du haft ett helhetsansvar är meriterande.

    ArbetsuppgifterDagliga arbetsuppgifter kan innefatta följande: Planera och samordna content-produktion utifrån en noga framtagen kampanj/content-plan. Att skapa innehåll från idé, till utförande och uppföljning. Ansvar för att skapa säljande content till webb/e-handel, sociala medier och kampanjer, både i bild och textVårda och utveckla Qvesarums arbete med UGCArbeta engagerat med att stärka Qvesarum som varumärke i Qvesarums CommunitySkapa kreativt innehåll i framkant som bygger varumärke och som driver försäljningBidra med att utveckla den digitala kundupplevelsen och kvalitetssäkra texter och bilderHålla dig uppdaterad inom relevanta trenderPlacering: Qvesarum har sitt kontor nordöst om Lund - i Slogstorp. Vi räknar med att du är på plats större delen av tiden. Det är ett krav att du har körkort då arbetsplatsen inte går att ta sig till kollektivt. Start:Vi hade gärna sett att man kan börja i maj/juni!

    Uppdraget: Det här är ett konsultuppdrag via oss på Gigstep där du blir anställd av oss på Gigstep de första sex månaderna. Ambitionen är sedan att du ska gå över och bli direkt anställd av Qvesarum.

    Om arbetsgivaren

    Arbetsgivare

    Gigstep

    Placering

    Lund

    Kontaktperson

    Gigstep AB

    Dela jobbannonsen

    Anmäl annons