Jobbsafari är en del avschibsted logo

CONTENT CREATOR

Workation Group AB · Solna · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Workation Group äger och driver Görvälns Slott Boutuique Hotel och Hufvudsta Gård Boutique House i Stockholm, Resebloggen Hotelhunters samt Boutiquehotellet Ocho Suites & Kitchen och restaurangen Le Bistro i Palma de Mallorca. Vi söker nu en kreativ Content Creator till vårt marknadsteam. En person som ska ansvara för att skapa och publicera kreativt innehåll på våra digitala plattformar för våra fyra varumärken.

Våra sociala kanaler är primärt Facebook, Instagram och Pinterest samt LinkedIn och vi jobbar självklart både rörligt och bild i medinlägg, Reels och Storys. Som Content Creatorär du ansvarig för att innehåll produceras och publiceras enligt plan och att allt content följer våra varumärkens brand manuals och tonalitet för språk, bild och känsla.

Som Content Creator ansvarar och arbetar du operativt med att skapa, publicera och uppdatera intressant och relevant innehåll i våra digitala kanaler och du jobbar aktivt med attskapa relationer med våra gäster, kunder och följare. Du sätter upp mål, producerar och publicerar content och du analyserar resultaten av olika aktiviteter för att ständigt förbättra synligheten och överträffa affärsmålen.

VEM ÄR DU?

Du som söker jobbet ska ha en eftergymnasial utbildning inom marknadskommunikation samt några årsarbetslivserfarenhet inom digital kommunikation och Sociala Medier.Sociala medier är din grej! Du gillar att skriva, både korta och långa texter. Du har koll på hur en kamera fungerar och gillar att skapa foto samt film - för du vet vad som får människor att känna "Där vill jag vara!" Du har mycket goda kunskaper i sociala medier som Instagram, Facebook, LinkedIn och stort intresse i utvecklingen inom SoMe som alla vet går väldigt snabbt idag. Du vet hur algoritmer fungerar och du tycker det är superkul att skapa communities och att nätverka.

Du har även mycket god kunskap i Indesign och Photoshop och du har erfarenhet av att driva engagemang och leads via sociala kanaler och du vet hur du följer upp alla aktiviteter i Google Alalytics, och skapar rapporter till ledningen. SEO-kunskaper och erfarenhet från arbete med Paid social är meriterande.

Du behärskar både svenska och engelska obehindrat (pratar du också spanska är det ett plus) och har mycket lätt för att uttrycka dig både i tal och skrift. Som person är du självgående, initiativrik och har ett välutvecklat strategiskt tänk. Du är innovativ, nyfiken, social och prestigelös. Du har ett intresse för färg, form och trender inom SoMe men är också analytisk och resultatfokuserad samt förstår vikten av att skapa och inte minst följa upp såväl organiska aktiviteter som sälj- och marknadskampanjer. Har du erfarenhet från arbete med starka varumärken inom mode och lifestyle är det meriterande.

Privat gillar du att resa. Du tycker träning och rörelse är viktigt och det är en fördel om du gillar mat & dryck, inredning, mode och design.

VI ERBJUDER DIG

  • Ett omväxlande och väldigt roligt arbete i fantastisk miljö
  • Stor möjlighet att påverka, utveckla och ta ut svängarna i ditt jobb
  • Hälsosam och god personalmat
  • Friskvårdsbidrag, utvecklingsbidrag, semesterbonus
  • Inspirationsresor, rabatter på hotellupplevelser och inredning i vår hotellshop
  • Utvecklingsmöjligheter

Lön enligt överenskommelse.För att du ska trivas hos oss bör du, förutom att du brinner för mat och dryck, även gilla resor, inredning och design. Miljöfrågor är viktigt för dig och du gillar att röra på dig och tar hand om din kropp.

Känner du att vi är ditt nästa steg i yrkeslivet, skicka din ansökan till med CV och personligt brev så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande.Hoppas att vi hörs!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Workation Group AB

Placering

Solna

Kontaktperson

Workation Group AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons