Jobbsafari är en del avschibsted logo

Commercial Manager till FrostPharma i Sverige

Meet a Groups kund · Stockholm · Ansök senast 10 maj (10 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Sök rollen som Commercial Manager hos FrostPharma och var del av ett snabbväxande läkemedelsföretag som fokuserar på nischade sjukhusläkemedel och hållbara förbrukningsvaror. FrostPharma är dedikerade till att hitta och leverera nyskapande läkemedel som inte bara möter medicinska behov, utan också förbättrar hälsoresultaten. Som Commercial Manager för Sverige har du en central roll i att säkerställa att produkterna når de patienter som behöver dem.   Om rollen: För att lyckas i denna nyckelroll krävs en gedigen förståelse för det svenska nationella och regionala sjukvårdslandskapet. Du kommer samarbeta nära KOLs och beslutsfattare för att säkerställa framgångsrik introduktion och optimering av FrostPharmas mångsidiga produktportfölj. Din bakgrund bör inkludera omfattande erfarenhet av KOL-hantering, försäljning och market access. Din kommersiella drivkraft och målinriktade inställning gör det möjligt för dig att upptäcka möjligheter och lösningar där FrostPharmas läkemedel kan hjälpa vården att hjälpa sina patienter. Med en snabb inlärningsförmåga, flexibelt tankesätt och utmärkt självledarskap har du förmågan att prioritera och samarbeta med våra viktigaste kunder för ömsesidig nytta. FrostPharma sätter värde på entreprenörskap, snabbhet och engagemang. Här uppmuntras anställda att aktivt bidra till företagets vision och övergripande mål. Som Commercial Manager för Sverige rapporterar du direkt till COO (Chief Operation Officer) och kommer att arbeta nära dina kollegor inom den nordiska organisationen. Låter detta som en spännande roll för dig? Vi vill gärna höra från dig! Det här är en tillsvidareanställning på heltid och möjligheter till karriärutveckling. Ansök nu och följ med oss på resan för att göra en positiv inverkan på patienters liv! Kvalifikationer:
  • Bra förståelse för den svenska nationella och regionala hälso- och sjukvårdsmiljön samt hur man hittar sätt att samarbeten för att uppnå ökad användning och optimering av en mångsidig portfölj.
  • Djupgående kunskap och erfarenhet av KOL-hantering.
  • Erfarenhet av hantering av riktlinjer och rekommendationer.
  • God förståelse för prissättning och ersättningssystem.
  • Övergripande kunskap inom upphandling och generika.
  • Erfarenhet av digital marknadsföring och försäljning.
  • Engelska: flytande skriftligt och muntligt.
  • God kunskap i Microsoft Office.
  • Körkort.
Start: Enligt överenskommelse Plats: Stockholm Omfattning: 100% Typ: Tillsvidareanställning, fältbaserad Om FrostPharma: FrostPharma är ett svenskt snabbväxande läkemedelsföretag med fokus på kommersialisering och tillgängliggörandet av värdeskapande specialist och sjukhusläkemedel. FrostPharma signerade sitt första produktavtal 2017, och har sedan dess byggt en läkemedelsportfölj innehållande 35 viktiga produkter. Den expansiva portföljutvecklingen har levererats genom ett intensivt affärsutvecklingsarbete, vilket resulterat i både nya produkträttigheter och utveckling av egna produkter. FrostPharma har idag en etablerad kommersialiseringsplattform för specialistläkemedel över hela Norden, och planerar nu proaktivt för en expansion till ytterligare länder inom EU. FrostPharmas produktportfölj är primärt inriktad på sjukhusanvändning och specialistläkemedel där behandlingar initieras på sjukhus. FrostPharma har dessutom utvecklat ett separat affärsområde som erbjuder hälso- och sjukvården, laboratorium och läkemedelsindustri klimatsmarta hållbara produkter som alternativ till de petroleumbaserade plastprodukter sjukvården använder idag. Dessa produkter tillverkas i Sverige av biokomposit och bioplast och erbjuder hälso- och sjukvård en signifikant reduktion av klimatpåverkande utsläpp. Är det här du? Tveka inte att ansöka redan idag, vi intervjuar löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Meet a Groups kund

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Meet a Group international AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons