Jobbsafari är en del avschibsted logo

Commercial Freight Forwarding Specialist till Blue Water Shipping!

Commercial Freight Forwarding Specialist till Blue Water Shipping!

Blue Water Shipping AB · Malmö · Ansök senast 21 maj (22 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Har du erfarenhet som speditör och motiveras av att utveckla nätverk och partnerskap? Är du van vid att tänka utanför ramarna och hitta speciallösningar för komplexa transporter? Vill du vara en del av en spännande tillväxtresa? Då kan rollen som Commercial Freight Forwarding Specialist till Blue Water Shipping vara något för dig!

Om Blue Water Shipping
Blue Water Shipping är en familjeägd global leverantör av logistiktjänster inom modern Supply Chain Management. En nyckel till framgång är vår passion för att skapa värde för våra kunder genom att leverera unika, effektiva transportlösningar baserade på stark marknadskunskap. Vi erbjuder insikt och expertis på lokal, nationell och regional nivå för att tillhandahålla operativ excellens. Vi strävar efter att förbättra vår effektivitet och våra processer genom automatisering och digitalisering - med målet att förse våra kunder med personlig service och de bästa produkterna och tjänsterna. Genom att hålla våra löften och agera proaktivt, ses vi av våra kunder och leverantörer som en pålitlig, kompetent och ansvarsfull partner.

Om tjänsten som Commercial Freight Forwarding Specialist
I rollen som Commercial Freight Forwarding Specialist kommer du ansvara för att driva dialogen med kunder, åkerier och andra europeiska partners för att säkerställa både långsiktiga avtal och mer akuta komplexa transportlösningar. Ditt fokus kommer ligga vid förhandling av vägtransporter på den europeiska marknaden inom import, export och cross trade. Transporternas komplexitet kan exempelvis handla om vikt, omfång och tidsbegränsningar. Genom att utveckla och driva kontinuerlig dialog med kunder och våra nationella och internationella leverantörer hittar du effektiva lösningar som stärker Blue Water Shippings affär.

Du kommer att vara en del av ett kompetent och prestigelöst team med hög entreprenörsanda. Du utgår ifrån Blue Water Shippings kontor i Malmö med möjlighet att arbeta 1-2 dagar hemifrån på sikt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Utveckla och driva dialog med kunder och leverentörer inom Europa för att stärka affären för både komplex och standard vägtransport.
  • Driva förhandlingar samt följa upp krav och leverans med kunder och leverentörer.
  • Samarbeta tätt med övriga funktioner inom Blue Water Shipping för att optimera kvalitativa och effektiva transportlösningar.

Om dig
Vi söker dig som sannolikt har en eftergymnasial utbildning inom logistik, ekonomi, försäljning och/eller arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig. För att lyckas i rollen söker vi dig som har minst fem års arbetslivserfarenhet inom logistik, framför allt värderas erfarenhet av spedition och förhandling av avtal med åkerier på den europeiska marknaden. Det är dessutom meriterande om du har ett internationellt nätverk inom branschen som du kan nyttja framåt. Du talar flytande svenska och engelska och besitter god systemvana.

Som person ser vi att du har en god förmåga att förstå helheten och har ett kommersiellt affärstänk i fokus. Du motiveras av att hitta lösningar på problem och trivs bra i en relationsskapande roll med breda kontaktytor. Vidare söker vi dig som är ansvarstagande, har ett flexibelt förhållningssätt och som är en lagspelare.

Viktigt för tjänsten är:
• Relevant erfarenhet inom speditionsyrket.
• Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom spedition/logistik med fokus på att hitta hållbara transportlösningar och förhandling av avtal.
• Att du har ett kommersiellt driv och förmåga att skapa långsiktiga relationer.
• Flytande språkkunskaper i svenska och engelska.

Blue Water Shippings erbjudande
På Blue Water Shipping är vår viktigaste tillgång våra medarbetare och du vara med på en spännande resa med ett bolag som befinner sig i en expansiv tillväxtfas. Du blir del av ett kompetent och högpresterande team med entreprenörsanda. Utöver det erbjuder Blue Water Shipping ett förmånligt erbjudande med 30 semesterdagar och friskvårdsbidrag.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 100%.
Placering: Malmö.
Lön: Enligt överenskommelse.

Finner du tjänsten som Commercial Freight Forwarding Specialist hos Blue Water Shipping intressant? Skicka in din ansökan idag, vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Blue Water Shipping AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Needo Recruitment West AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons