Jobbsafari är en del avschibsted logo

CNC-operatörer för ständigt nattarbete

Eterni Sweden AB/Växjö · Uppvidinge · Ansök senast 26 maj (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

CNC-OPERATÖRER FÖR STÄNDIGT NATTSKIFT 

Vår kund i Uppvidinge kommun växlar upp och söker personal fram till semestern, eventuellt längre! Är du en person som jobbat natt innan eller kan tänka dig att prova att jobba ständig natt? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig. 

ARBETSUPPGIFTER
Vår kund söker förstärkning av fler duktiga personer inom bearbetning/CNC med ansvar för: 

  • Mätning, kontroller och verktygsbyten

  • Att köra bearbetningsmaskiner samt kapmaskiner

  • Problemlösning vid maskinen samt övervakning och kvalitetskontroller

  • Packning och emballering

Vi söker dig som är nyfiken, klurig och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsmoment samt har viljan att lära dig nytt!

PERSONLIGA EGENSKAPER KVALIFIKATIONER
Du som söker denna utmaning har troligen en gymnasial utbildning inom industri eller annan praktisk inriktning samt minst något års praktisk erfarenhet som CNC-operatör eller Maskinoperatör. Du har grundläggande förståelse för verktygsbyten och hur du ställer in maskiner, programmeringskunskaper är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din arbetsmoral och att du har ett genuint intresse för produktion och bearbetning, allra helst är du en van maskinoperatör och trivs att jobba självständigt och med stor noggrannhet. 

Som person är du en god lagspelare och en trevlig och hjälpsam kollega. Du har stor ansvarskänsla och är noggrann i de arbetsmoment du ansvarar för. Vidare har du grundläggande IT-kunskaper och har förmågan att sätta dig in i styrsystem och nya rutiner.

Hos oss får du möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling, vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med trevliga och kompetenta kollegor och ledare som alla värnar om ett gott samarbete.

Vill du bli en del av vårt team? Vi är redo för att ta emot och introducera fler kollegor!

OM TJÄNSTEN
Tjänsten inleds med en konsultanställning via oss på Eterni, men kan för rätt person på sikt, komma att övergå i en tillsvidareanställning direkt hos vår kund. 

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Eterni Sweden AB/Växjö

Placering

Uppvidinge

Kontaktperson

Eterni Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons