Jobbsafari är en del avschibsted logo

Cloud Specialist - Azure AD / A365

Cloud Specialist - Azure AD / A365

Inexpro Cloudsec AB · · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Inexpro Cloudsec är en banbrytande IT-leverantör specialiserad på drift av säkerhetssystem och skräddarsydda lösningar inom Microsoft-teknologiplattformen. Vår framstående affärsmodell fokuserar på att generera mervärde för våra kunder genom att optimera deras IT-infrastruktur och stödja dem på deras digitala transformationsresa.

Vi levererar skräddarsydda IT-lösningar som bygger på den robusta grunden av Microsoft-teknologiplattformen. Vårt sortiment omfattar molntjänster, systemintegration, affärsapplikationer och avancerade säkerhetslösningar.

Hos Inexpro Cloudsec strävar vi efter att inte bara möta våra kunders behov, utan även att överträffa deras förväntningar genom innovativa och hållbara IT-lösningar.

Om jobbet

Vi söker en erfaren och entusiastisk Cloud Specialist för att förstärka vårt dynamiska team. Som Cloud Specialist kommer du att spela en central roll i att utforma, implementera och optimera molnlösningar. Din specialistkompetens kommer att sättas i arbete med särskild fokus på följande områden:

Om jobbet / Arbetsuppgifter

Azure AD Administration:

Ansvara för konfiguration och underhåll av Azure Active Directory (Azure AD) för att säkerställa en sömlös och säker användaridentitetshantering.

Microsoft Admin Center:

Administrera och övervaka olika Microsoft 365-tjänster genom Microsoft Admin Center. Utför regelbundna systemuppdateringar och optimeringar för hög prestanda.

Intune Management:

Implementera och förvalta Intune för att möjliggöra effektiv enhets- och apphantering. Införa säkerhetspolicyer och säkerställa enhetskonformitet.

Microsoft Security Solutions:

Genomför implementering och övervakning av olika säkerhetslösningar inom Microsoft-ekosystemet för att skydda företagets digitala tillgångar.

Conditional Access:

Utveckla och implementera Conditional Access-policies för att säkerställa att rätt användare får rätt åtkomst under olika förutsättningar.

Microsoft Sharepoint Administration:

Designa och underhålla Sharepoint-lösningar för att främja samarbete och informationsdelning inom organisationen.

Microsoft Purview Expertis:

Tillämpa avancerad kunskap om Microsoft Purview för att hantera och skydda företagets dataresurser.

Microsoft SQL Databaser:

Administrera, implementera och optimera Microsoft SQL-databaser för att säkerställa tillförlitlig och effektiv databashantering.

Kvalifikationer:

· Minst erfarenhet 3 år av liknande arbete

· Erfarenhet av att arbeta med Azure AD, Microsoft Admin Center, Intune, Microsoft Security, Conditional Access, SharePoint, Microsoft Purview och Microsoft SQL-databaser.

· Stark problemlösningsförmåga och förmåga att underhålla, optimera och automatisera arbetsflöden.

· Certifieringar relaterade till Microsoft Cloud-teknologier är en fördel.


Vem är du?

Vi ser dig som en IT-infrastruktur tekniker som är driven, självgående och engagerad i ditt arbete. Du bör ha minst 3 års erfarenhet av liknade arbete och intresset att utveckla dig är oslagbar.

Hur du ansöker:

Uppdraget är på 60% och är tillsvidare anställning med prövotid 6 mån, du arbetar remote.

Ansökan: Intervjuer sker löpande och tillsättning sker vid rätt match.

Tjänsten är på 60% dina arbetstider är från 09.00-15.00

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som Cloud Specialist och tror att du har de färdigheter och erfarenheter som krävs, ser vi fram emot att få din ansökan.

Skicka din ansökan via vår hemsida.

https://inexpro.net/spontanansokan/

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Inexpro Cloudsec AB

Kontaktperson

Inexpro Cloudsec AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons