Jobbsafari är en del avschibsted logo

Chef Fastighet- och hållplatsunderhåll

Chef Fastighet- och hållplatsunderhåll

Meet a Groups kund · Täby · Ansök senast 10 juni (20 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Chef Fastighet & Hållplatsunderhåll - Ta ledningen mot en hållbar framtid! Vill du vara en nyckelperson i utvecklingen av fastigheter och hållplatser inom kollektivtrafiken? Då är detta din möjlighet, bli vår nya Chef Fastighets- och Hållplatsunderhåll och led vår avdelning mot nya framgångar! Din roll hos oss: Som Chef Fastighet- och Hållplatsunderhåll kommer du att vara ansvarig för att säkerställa en effektiv och hållbar förvaltning av våra fastigheter och hållplatser. Du kommer att leda och utveckla vårt dedikerade team för att skapa trygga och välfungerande miljöer för resenärer och personal. Ditt arbete kommer vara centralt i att säkerställa att våra fastigheter uppfyller relevanta lagkrav och avtal samt att driva förbättringsprojekt för att optimera fastighetsanvändningen och minska driftskostnaderna. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ledning och utveckling av underhållsteamet för att säkerställa hög produktivitet och kvalitet i utförandet av arbete.
  • Planering och genomförande av underhållsarbete samt driva förbättringsprojekt för fastigheter och hållplatser.
  • Representant för Transdev i dialogen med externa parter angående fastighetsfrågor och avtalsförvaltning.
  • Uppföljning och rapportering av utfall av uppföljning/mätningar samt bedömning av eventuella risker.
  • Planering och genomförande av nödvändiga och lagstadgade mätningar, besiktningar samt arbete med energieffektivisering och driftsekonomi.
Krav på kompetens:
  • Akademisk examen eller motsvarande inom fastighetsförvaltning eller relaterat område.
  • Tidigare erfarenhet inom fastighetsförvaltning eller relaterat område, med fördel inom kollektivtrafikbranschen.
  • Erfarenhet av avtalsförvaltning och relation med offentliga huvudmän är meriterande.
  • Starka ledaregenskaper med förmåga att inspirera och motivera ditt team.
  • Analytisk och strategisk förmåga med god planerings- och projekthanteringsförmåga.
  • Utmärkta kommunikationsförmågor på svenska och engelska, både i tal och skrift.
Vad vi erbjuder: Vi erbjuder en spännande roll hos ett värderingsstyrt bolag där våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Du kommer att vara en del av ett engagerat team och få möjligheten att påverka vår vardag med våra värderingar Handling, Ansvar, Nytänkande och Samspel. Vi erbjuder en marknadsmässig lön och ett förmånspaket som inkluderar pensionsplan enligt ITP, gruppförsäkringspaket, Rikskortet, friskvårdsbidrag och subventionerad massage, samt flera andra trivselaktiviteter. Omfattning: Heltid Placeringsort: Något av våra kontor i Täby, Märsta eller Norrtälje Anställningsform: Tillsvidareanställning Låter detta som ditt nya jobb? Då hoppas vi att du skickar in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är den 2024-06-10 Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare: Ghousuddin Mohammed Ghousuddin.mohammed@transdev.se (observera! vi kan inte behandla ansökningar som inkommer via mail) Om oss Transdev ger människor frihet att resa när de vill och hur de vill. Vårt erbjudande spänner över flera transport­slag, bland andra buss, tåg, spårvagn och båt. Vi ingår i den internationella koncernen Transdev, som med över 100 000 medarbetare möjliggör 10 miljoner dagliga resor världen över. I Sverige är vi en av de största operatörerna inom persontrafik, med över åttio års erfarenhet. Vår verksamhet bygger dels på långsiktiga partnerskap med trafikmyndigheter och företag, dels på kommersiell trafik som vi driver under egna varumärken. Vi utvecklar framtidens persontrafik – för en hållbar utveckling och för att ge människor frihet att resa.  

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Meet a Groups kund

Placering

Täby

Kontaktperson

Meet a Group international AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons