Jobbsafari är en del avschibsted logo

Chaufför/lagerarbetare i Göteborg

Björkåfrihet · Göteborg · Ansök senast 12 maj (13 dagar kvar)

Extrajobb, Visstidsanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Chaufför Göteborg i din ansökan

Björkåfrihet är en ideell förening men samtidigt en av Sveriges största second hand-kedjor. Vi har verkat för internationell solidaritet, inkludering och miljö i över 50 år. För dig med rätt kompetens och inställning är detta en ovanlig chans att arbeta i en professionell verksamhet samtidigt som du kan vara förvissad om att ditt arbete blir till solidaritet och miljönytta. Nu söker vi dig som vill arbeta på vår lager- och logistikenhet i Göteborg. Tjänsten innebär körningar för insamling av kläder och prylar och lagerarbete i industriell miljö.

Om dig

Vi söker dig som med en positiv inställning drivs av att arbeta resultatinriktat och strävar efter att nå uppsatta mål. Du kör gärna bil i ditt yrke, men tycker också om att arbeta fysiskt i lagermiljö. Du uppskattar att arbeta tillsammans med andra och bidrar till god stämning i gruppen.

Låter detta som du? Då tror vi också att du som söker:

- Har B-körkort (som är ett krav)

- Har grundläggande kunskaper i svenska i tal och skrift

- Är serviceinriktad

- Har datorvana

-Har lätt för att arbeta i grupp men även ensam.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet består av distribution, plock, packning, lastning och lossning utifrån schema.

- Samla in gåvor från insamlingsboxar och återvinningscentraler

- Lagerarbete såsom plock, packning, lastning och administration

- Leverera varor till våra butiker

- Bedöma och grovsortera gåvor

- Övriga arbetsuppgifter inom ramen för lager- och logistikenhetens uppdrag.

Anställningsvillkor

Vi söker 3 personer för sommarvikariat. Anställning omfattas av kollektivavtal med Handelsanställdas förbund och arbetsplaceringen är Aröds Industriväg 27 i Göteborg. Tillträde enligt överenskommelse och tillsättning av tjänsterna kan ske innan ansökningstidens utgång.

Ansökan

Ansökan skickas till: rekrytering@bjorkafrihet.se

Viktigt!! Ange referens: Chaufför Göteborg.

Vi ser fram emot din ansökan senast 2024-05-12

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänligen respektera att vi endast har möjlighet att lösa ansökningar märkta med referens och skickad till angiven epost. Vi avböjer vänligen men bestämt kontakt och erbjudanden från rekryteringsföretag och -portaler/webbsidor etc.

Om oss

Björkåfrihet är en ideell förening som arbetar med internationell solidaritet, socialt ansvarstagande och hållbar utveckling.

Genom internationellt utvecklingssamarbete och opinionsarbete stödjer Björkåfrihet organisationer som arbetar mot fattigdom och förtryck runt om i världen. På hemmaplan ges stöd till asylrättsrörelsen och organisationer som arbetar med papperslösa människor. Björkåfrihet samarbetar även med ett fyrtiotal kommuner och erbjuder meningsfull sysselsättning och arbetsgemenskap åt människor som står utanför arbetsmarknaden och/eller har funktionsnedsättningar.

Björkåfrihet har kollektivavtal med Handelsanställdas Förbund och Unionen. Organisationen har även 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. 2019 blev Björkåfrihet världens första ideella secondhand-organisation med kvalitets- och miljöledningscertifiering enligt ISO9001/14001.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Björkåfrihet

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Ideella fören Björkåfrihet med företagsnamn Björ

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Chaufför Göteborg i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons