Jobbsafari är en del avschibsted logo

Chaufförer sökes till Postnord Karlstad

Chaufförer sökes till Postnord Karlstad

OnePartnerGroup · Karlstad · Ansök senast 1 juli (62 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du jobba som Chaufför på Postnord?

 

Vem är du?

Vi söker C-chaufförer till mellan perioden juni-aug med mycket goda chanser till förlängning.


Det här förväntar vi oss
Vi söker dig som har erfarenhet av distributionsarbete med kundkontakt. Arbetet kräver kvalitets – och servicekänsla. Det är en förutsättning att du tar hand om din hälsa och har god fysik så att du kan arbeta ergonomiskt.

Att du är flexibel, samarbetsvillig och har ett stort engagemang för ditt arbete är något vi värderar högt, du behöver ha tidigare erfarenhet av lastbilskörning med körkortsklass C.
Vi tillämpar drogtester samt efterfrågar ett utdrag från belastningsregistret.

 

Kvalifikationer

  • Förarbehörighet C
  • Digitalt förarkort
  • Yrkeskompetensbevis (YKB)

 

Ansökan

Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Genom att söka denna tjänsten ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister samt genomföra en liten kreditupplysning. 

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

 

OnePartnerGroup 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

 

Att arbeta som konsult hos oss

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos Postnord. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup

Placering

Karlstad

Kontaktperson

OnePartnerGroup Örebro AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons