Jobbsafari är en del avschibsted logo

Chaufför Snurringen

Telepass AB/Sydbuss · Simrishamn · Ansök senast 8 maj (9 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Chaufför Snurringen i din ansökan

Information om ansökan:E-post

Vill du köra Simrishamns enda Stadsbuss? Vi söker en bussförare som kan och vill ta ansvaret över Simrishamns stadsbuss Snurringen. En hög grad av service- och ansvarskänsla krävs då det är mycket återkommande resenärer.

Bussen tar cirka 20 passagerare och har platser för rullstolar och liknande.

I tjänsten ingår ansvar för skötsel av bussen.

Arbetstiderna för dig som huvudförare på bussen är vardagar dagtid mellan cirka 08 och 16:45 och en lördag i månaden 10-14.

Tjänsten påbörjas runt 1:e Maj eller enligt ök. Känner du att detta är något för dig så ansök idag, vi anställer löpande!

Vi söker även extraförare till lördagar och för att kunna täcka vid vakanser.

Hos Telepass/Sydbuss erbjuds du ett meningsfullt arbete i en verksamhet som värnar om respekt, omtanke och eget ansvar. För oss är det viktigt att vara en inkluderande arbetsgivare och vi ser mångfald som en stor styrka. På vårt kontor i Malmö möts du av stort engagemang och entreprenörskap. Här är det kort väg till beslut och det finns ett stort utrymme för dig som vill lyfta idéer och initiativ. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi firar gärna våra framgångar.

Förutom möjligheten att arbeta med ett betydelsefullt uppdrag, erbjuder vi våra medarbetare en trygg anställning med kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt friskvårdsbidrag. Vi arbetar också aktivt med intern utveckling där du som medarbetare har möjlighet att gå vidare inom olika delar av verksamheten.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Telepass AB/Sydbuss

Placering

Simrishamn

Kontaktperson

Telepass AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Chaufför Snurringen i din ansökan

Information om ansökan:E-post

Dela jobbannonsen

Anmäl annons