Jobbsafari är en del avschibsted logo

CFO till Marbit

We SeeQ · Stockholm · Ansök senast 5 maj (6 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du redo för nästa steg i din karriär och vill vara en del av en framgångsrik entreprenadverksamhet? Marbit tillsätter nu en CFO som tillsammans med ledningen kan driva Marbit mot ytterligare lönsam tillväxt genom att arbeta verksamhetsnära och bidra i affären.

Om tjänsten Marbit är ett väletablerat och framgångsrikt entreprenadbolag med en stabil position på marknaden. Företaget präglas av en stark teamkänsla, där alla bidrar med sitt expertområde mot gemensamma mål. Som CFO har du ett helhetsansvar för ekonomifunktionen och spelar en central roll i företagets strategiska planering och ekonomiska styrning. Teamet består för närvarande av två ekonomer och två administratörer. Du är ansvarig för bokslut och rapportering till ägare och styrelse och agerar som en aktiv affärspartner till platschefer och i nära dialog med VD. Du blir ansvarig för att utveckla och förbättra controllerarbetet, intern kontroll, processer och systemstöd. Du rapporterar till Marbits VD och har även tillgång till ett stort nätverk inom hela Vestumkoncernen.

Vem är du?

  • Du har flerårig erfarenhet som Controller eller i en liknande ledande ekonomiroll, gärna inom byggbranschen eller annan projektorienterad verksamhet
  • Du har en akademisk examen, med fördel Civilekonom
  • Du har goda kunskaper och erfarenheter av bokslut och rapportering enligt K3
  • Du har erfarenhet av projektuppföljning och successiv vinstavräkning
  • Du har erfarenhet av att arbete med verksamhetsutveckling och förbättring av ekonomiska processer
  • Du har goda kunskaper och erfarenheter av Excel och BI
  • Svenska och engelska språkkunskaper

Som person är du utvecklingsorienterad och alltid på jakt efter förbättring. Du är strukturerad och analytisk med förmågan att hantera komplexa finansiella frågor och leverera tydliga analyser. Du är även en skicklig kommunikatör som på ett tydligt sätt kan förmedla ekonomiska begrepp till olika intressenter inom företaget. Inte minst är du en ledare som skapar goda relationer och kan inspirera och motivera ditt team till framgång.

Vad erbjuder vi? Vi erbjuder en spännande och utmanande position i ett stabilt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att ha en nyckelroll i vår fortsatta tillväxt och ha möjlighet att påverka och utveckla företagets ekonomiska strategier. Vi sitter i Bromma i fina lokaler och är en del av Vestumkoncernen som vi har ett nära samarbete med.

Är du den CFO vi söker? Ansökan Ansök genom att besvara frågorna och ladda upp din profil nedan. För frågor och mer information om tjänsten, vänligen kontakta Lena Wadenby på 0702-943550 eller lena.wadenby@weseeq.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Marbit

Sedan 1986 har Marbit framgångsrikt etablerat sig genom att utveckla, vårda och förbättra Stockholms parker, gator och torg.

Företaget är specialiserat på två närbesläktade verksamhetsområden, markanläggning och utemiljö. Marbits breda erbjudande vad gäller typen av uppdrag de utför, och deras djupa kunskap som de tar med sig till projekten, är vad som får företaget att attrahera och bibehålla långa kundrelationer. Marbit arbetar med ledande kommunala, statliga och privata uppdragsgivare.

Våra etiska riktlinjer speglar våra värderingar och vägleder vårt beteende. En av grundbultarna är att vi står för vad vi lovar, -Ett löfte är ett löfte.

Marbit är certifierat för kvalitet, miljö och arbetsmiljö enligt Byggmästareföreningens normer BKMA.

Företaget ägs av Vestum, är idag ca 80 anställda och sitter i fina lokaler i Bromma.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

We SeeQ

Placering

Stockholm

Kontaktperson

We SeeQ AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons