Jobbsafari är en del avschibsted logo

CFO till ISAB Group

ISAB Group AB · Mölndal · Ansök senast 30 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker nu en CFO med kapacitet och vilja att vara med och utveckla företaget genom en spännande utvecklingsfas. Har du högt affärsfokus och samtidigt trivs i ett socialt och varierande arbete? Nu har du chansen att få en central och spännande roll i ett dynamiskt företag som siktar högt!

 

ISAB Group

ISAB Group är ett innovativt och entreprenörsdrivet företag som ständigt arbetar för att komma med bättre och miljövänligare lösningar än vad som finns på marknaden idag. Våra tre kompetensområden är ventilation, energi samt rörinfodring där vi jobbar utifrån våra värderingar prestation, långsiktighet och kundfokus. Vi levererar hållbara lösningar med hög kvalitet och är alltid beredda att göra det extra för att alla parter ska bli nöjda. Vi är i en spännande utvecklingsfas och växer såväl organiskt som genom förvärv. Koncernen förväntas omsätta 400 Mkr under 2024. Vi är ett 100-tal medarbetare med huvudkontor i Mölndal och söker nu en CFO.

 

Om tjänsten

I rollen som CFO kommer du att ha det övergripande ansvaret för både intern och extern redovisning för ISAB Group-koncernen. Du kommer ansvara för att ge en översikt av den finansiella utvecklingen, ta fram prognoser samt att stödja organisationen i ekonomifrågor. Du förväntas synliggöra förutsättningar och skapa struktur för organisationen att leverera ett bra resultat och tillsammans nå organisationens finansiella mål. Du erbjuds en mycket fin plattform och en central roll i att driva bolaget framåt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för redovisning och det löpande ekonomiarbetet samt utveckling och effektivisering av detta.
  • Vara ett stöd till organisationens chefer i ekonomiska frågor, processer och verktyg.
  • Hantera intern kostnads- och intäktsredovisning.
  • Säkerställa finansiering, likviditet och valutatransaktioner.
  • Driva och ansvara för budgetprocessen och uppföljning av budget och prognos.
  • Delta i nyförvärv.
  • Ansvarar för byte av ekonomi- och projektsystem.
  • Ansvara för att utbilda och informera organisationen i finansiella frågor.
  • Delta på ledningsmöten i de olika ISAB-bolagen.
  • Personalansvar för ekonomiavdelningen.

 

Din profil

Vi ser att du är naturlig initiativtagande och kan bidra med professionalism och engagemang. Du har gärna en bakgrund från entreprenadbranschen och goda kunskaper inom företagsekonomi. Du är social, lyhörd och ansvarsfull med en förmåga att se vad som behöver göras. I denna roll är det viktigt att du är nyfiken och anpassningsbar då ISAB Group ständigt befinner sig i utveckling och förändringar. För att lyckas i rollen behöver du även ha en pedagogisk, trygg och kommunikativ förmåga där du på ett tydligt sätt kan skapa en förståelse i verksamheten och agera rådgivande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:

  • Du har ett brett ekonomisk kunnande och flera års erfarenhet av arbete som ekonom/controller.
  • Du har en civilekonomutbildning eller motsvarande.
  • God datorvana och bekväm med arbete i Excel.
  • God förmåga att formulera dig i tal och skrift i både svenska och engelska.
  • Det är meriterande med tidigare arbetserfarenhet från byggbranschen.

 

Vi erbjuder

Vi på ISAB Group värderar våra medarbetares välbefinnande och gemenskap högt vilket skapar en positiv arbetsmiljö där idéer flödar och leder till organisatorisk utveckling. Genom att se våra anställda som vår mest värdefulla tillgång strävar vi som arbetsgivare efter att skapa långsiktiga förutsättningar för en god hälsa och trivsel.

Vill du bli en central del av ett fantastiskt team med en prestigelös attityd där du får mycket frihet under ansvar? Då ser vi fram emot just din ansökan!

 

Övrigt

Omfattning: Heltid
Tillsättning: Enligt överenskommelse
Placering: Mölndal

 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar ISAB Group med OnePartnerGroup, vid frågor kontakta Rebecka Svensson på rebecka.svensson@onepartnergroup.se eller 0723774920.

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat ditt intresse matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. I processen kommer sedan urval genom intervjuer, tester, referenstagning och bakgrundskontroll ingå för de kandidater som utifrån matchning med tjänstens kravprofil går vidare till kommande steg. Testerna är ett verktyg för att kunna säkerställa ett kompetensbaserat urval samt för att bidra till mångfald, jämlikhet, objektivitet samt en fördomsfri rekryteringsprocess. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ISAB Group AB

Placering

Mölndal

Kontaktperson

OnePartnerGroup Väst AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons