Jobbsafari är en del avschibsted logo

Certifierad massageterapeut

Väsby Centrum · Upplands Väsby · Ansök senast 18 maj (17 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Jobbansökan i din ansökan

Vi söker en passionerad och kvalificerad massör till vår nya lokal i Upplands Väsby. Du kommer att arbeta i en lugn och harmonisk miljö där du erbjuder våra kunder behandlingar som främjar hälsa och välbefinnande.

Dina ansvarsområden är att planera och utföra massage och kroppsbehandlingar, hjälpa kunden att lägga upp en anpassad behandlingsplan samt försäljning av produkter. Andra arbetsuppgifter som att hålla rent i lokalen, sköta bokningar, svara på telefon och mail förekommer också. I arbetet ingår även att kunna presentera klinikens behandlingar för kunder och ge rekommendationer som möter kundens behov.

Vi söker dig som har godkänd utbildning och är antingen diplomerad, auktoriserad och/eller certifierad massageterapeut.

Som person är du ordningsam, effektiv och trevlig. Du har god servicekänsla och gör alltid ditt bästa för att kunden ska lämna kliniken nöjd. Du kan jobba självständigt men har även hög samarbetsförmåga och funkar bra i grupp. Du är en varm och trygg person som är genuint intresserad av att hjälpa kunderna.

Tjänsten är en timanställning på deltid med möjlighet till heltid. Initialt sker arbete enligt bokade timmar vardagar och helger tills dess att försäljningen kommer igång.

Tror du att du kan vara den vi söker? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till info@hudterapeutenc.com. Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Väsby Centrum

Placering

Upplands Väsby

Kontaktperson

Skinovate Väsby AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Jobbansökan i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons