Jobbsafari är en del avschibsted logo

CE-chaufförer till sommaren 2024

Adsup AB · Borås · Ansök senast 27 sep. (151 dagar kvar)

Heltid · Säsongsjobb

Om företaget

Bengts Åkeri grundades år 1975 av Bengt Johansson med en enda lastbil för distribution av tvättmedel i Örebro län. Sedan dess har företaget vuxit och strävar nu efter att vara ledande inom transportbranschen med fokus på Just-In-Time-leveranser, hög servicekvalitet, engagemang och miljöanpassade transporter. Idag är Bengts Åkeri ett av Sveriges största privatägda åkerier med 270 anställda och huvudkontor i Örebro. Vi transporterar gods för företag som PostNord och DSV och har en modern fordonsflotta som är väl rustad för olika uppdrag.

Om arbetet

Vi söker CE-chaufförer för att förstärka Bengts Åkeris team under sommaren. Tjänsten innebär att du utgår från Borås och arbetar på heltid under vecka 27 till vecka 33, med möjlighet till förlängning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar lastning, lossning och transport av gods.

Vi erbjuder internutbildningar och följer transportskollektivavtal för våra anställda.

Om dig

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du har lätt för att kommunicera med olika människor och är serviceinriktad. Om du har rätt inställning och driv, är du mest troligt den vi söker!

Krav

  • CE-behörighet
  • YKB

Meriterande

  • Erfarenhet som chaufför

Övrigt

Det finns möjlighet att arbeta både dagtid och nattid.Du kommer utgå från Borås och arbeta på heltid under vecka 27 till vecka 33, med möjlighet till förlängning.

Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adsup AB

Placering

Borås

Kontaktperson

Adsup AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons