Jobbsafari är en del avschibsted logo

CCTV-Tekniker

Jobway AB · Stockholm · Ansök senast 24 maj (25 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du bli en del av ett välmående säkerhetsföretag? Vill du vara med på en spännande och utvecklande resa? Då vill vi veta mer om dig! tveka inte att ansöka redan idag! Rollen som CCTV-tekniker:I rollen som CCTV-tekniker kommer du vara en nyckelperson i att säkerställa smidig drift och underhåll av olika system. Du kommer arbeta med variationsrika och spännande projekt av installation, service och driftsättning av CCTV system till Larmatics kunder i Stockholm.

Du kommer att ha fullt ägandeskap i dina CCTV-projekt. Att genomföra varierande projekt hos Larmatic ger en dynamisk arbetsmiljö och möjligheten att ständigt utvecklas som tekniker.

En viktig del in din roll som tekniker hos Larmatic är att skapa och bygga upp långsiktiga kundrelationer, ta ansvar för rapportering och dokumentation för att säkerställa projektets process samt kunna göra tydliga överlämningar. 

På sikt stöttar vi dig för att kunna bli vår nästa Systemspecialist inom CCTV.

Larmatic erbjuder:

  • En stor kundbas med väldigt variationsrika projekt som främjar din utveckling.
  • Trivsam arbetsmiljö på ett välmående företag.
  • Smarta och moderna lösningar.
  • Stabil organisation med långsiktiga kundrelationer.
  • Gemensamma aktiviteter som jul- och sommarfester.
  • Förmånsbil, friskvårdsbidrag och kollektivavtal.

Dina Kvalifikationer:

  • Minst 3–5 års erfarenhet av CCTV.
  • Vana att arbeta i projekt som innefattar IT/nätverk.
  • B-körkort krävs.
  • Serviceinriktad med förmåga att bygga kundrelationer.
  • Det är meriterande med utbildning inom el, energi eller larm på gymnasienivå.
  • Du är en ordningsam och strukturerad samt en lagspelare som stöttar dina kollegor vid behov.

Om företaget:Larmatic Alarm AB förser marknaden med systemlösningar och säkerhetstjänster inom teknisk säkerhet. Affärsidéen är att fånga upp kundernas helhetsbehov och förse dem med säkerhet i fungerade system. Kunderna finns inom offentlig förvaltning, medelstora och större företag samt inom det kommersiella fastighetssegmentet. Vi arbetar såväl med integrerade systemlösningar såsom enskilda system inom inbrotts- och brandlarm, CCTV, tillträdeskontroll etc. Prosero Security Group, en ledande koncern med närvaro på över 170 platser i Norra Europa och med en årlig omsättning på 4,6 miljarder kronor. Larmatic är stolta över våra 15 engagerade medarbetare och en årlig omsättning på 37 miljoner kronor. Genom samarbetet med Prosero Enterprise skapar vi starka erbjudanden och levererar högkvalitativa säkerhetslösningar till kunder med specifika behov.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I Denna rekrytering samarbetar Larmatic Alarm AB med Jobway rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se eller Tel 073 – 5811804.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobway AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Jobway AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons