Jobbsafari är en del avschibsted logo

Capio söker Sjuksköterska, vikariat

Capio · Stockholm · Ansök senast 5 okt. (157 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom allmänpsykiatri, neuropsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri, ätstörning samt vård för hemlösa. Capio Ångest och Depressionsmottagning på Södermalm i Stockholm arbetar på uppdrag av Region Stockholm sen 2017 och erbjuder vård för patienter från hela regionen med svåra ångest- och depressionstillstånd med och utan samsjuklighet.

Din roll

Kom och jobba med oss!Här är din viktigaste roll att bemöta patienter och motivera dem till små, små förändringar varje dag. Du är duktig på att förmedla lugn, skapastruktur och ge saklig information. Arbetsuppgifterna är varierande med både längre och kortare patientbesök samt möjlighet att följa patienter över tid. Du arbetar självständigt i samverkan med andra sjuksköterskor och professioner. I tjänsten ingår dispensär som mottagningssköterska på ett rullande schema och uppföljning av läkemedel för ångest, depression, neuropsykiatriska funktionshinder och bipolära syndrom. Du träffar patienter som kommer för drogscreening, hälsosamtal, årskontroller och på korta besök under längre tid för rTMS-behandling. Är du intresserad av träning finns möjligheter att arbeta med pulshöjande fysisk aktivitet. Vi använder evidensbaserade metoder, och följer regionala och nationella riktlinjer.

Hos oss väntar ett viktigt uppdrag i en engagerad och vänlig personalgrupp. Mottagningen ligger på Södermalm intill tunnelbanans röda linje och pendeltåg. Arbetstider vardagar kl. 8-17 med flexram.

Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder dig

• Kollektivavtal och tjänstepension

• Friskvårdsbidrag och tillgång till husets gym mot en symbolisk medlemsavgift

• Frukost varje fredag

• Internutbildningar och möjlighet att gå externa kurser

• Fri offentlig sjukvård

• Många trevliga och kunniga kollegor

• En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vana attarbeta i Take Care.

Meriterande är erfarenhet av patientgruppen, psykiatri, ätstörning och beroendesamtspecialistutbildning i psykiatri. Har du tidigare arbetat med rTMS och/elleriDoctrin kommer du snabbt att känna dig hemma hos oss.

Vi värdesätter att du är bra på bemötande, vänlig, hjälpsam, noggrann och strukturerad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är ett vikariat på 8 månader,100% tjänst. Arbetstiden är förlagd till vardagar och dagtid. Tillträde efter överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons