Jobbsafari är en del avschibsted logo

Capio söker Sjuksköterska till BUP i Mjölby/Motala

Capio söker Sjuksköterska till BUP i Mjölby/Motala

Capio · Mjölby · Ansök senast 3 okt. (156 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Om oss

Vi utökar nu verksamheten och söker en leg sjuksköterska alt en specialistsjuksköterska. På Capio BUP i Östergötland befinner du dig i ett sammanhang med bred och specialiserad kompetens.Vi är två team som har ett tätt samarbete mellan våra två mottagningar i Motala och Mjölby. Teamen består av specialistläkare, ST-läkare, psykologer, kuratorer, specialistsjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, skötare, arbetsterapeuter, fysioterapeut och medicinska sekreterare. All personal har ett eget arbetsrum samt en egen dator och mobil. Teamarbete är kärnan i vår verksamhet, där varje person bidrar med sin unika yrkeskompetens.

Din roll

Vi söker dig som vill vara med att fortsätta förbättra och utveckla barn- och ungdomspsykiatrin tillsammans med oss. Du bidrar med att barn och unga erhåller evidensbaserad barnpsykiatrisk vård. Dina arbetsuppgifter består bl aav att informera om och följa upp läkemedelsbehandlingar samt somatiska uppföljningar, i samarbete med läkare på mottagningen. I din roll hos oss arbetar du nära dina patienter, ex tillsammans med dina kollegor i tvärprofessionella team och i samverkan med socialtjänst, regionen, skolor, vårdgrannar samt vårdnadshavare samt inom olika grupper. Vi har kontinuerliga tider avsatta för konsultation inom våra team. Utifrån tidigare erfarenhet och utbildning finns möjlighet att ingå i s k basutredning och remissteam. Som sjuksköterska har du också ett flertal andra ansvarsområden, handledning av studenter, konsultation till kollegor samt utveckling och implementering av metoder, rutiner och arbetssätt.

Vi erbjuder dig

Varje dag kommer du till ett flexibelt arbete med hög delaktighet samt ett eget ansvar. Du har goda möjligheter att utvecklas, både internt och externt.

  • Vi har flexibla arbetstider, utifrån verksamhetens behov.
  • Du får tjänstepension
  • friskvårdsbidrag
  • S k gofika varje fredag och under veckans alla dagar har vi frukt och kaffe.
  • Naturligtvis omfattas vi alla av kollektivavtal.

Vi erbjuderett spännande arbete, med möjlighet till att ständigt lära sig något nytt tillsammans med trevliga kollegor. Vi är en HBTQ-certifierad mottagning. Mångfald är en tillgång och vi arbetar medvetet för att främja likabehandling. Som medarbetare har du förmåner som intern samt extern utbildning, fri öppensjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning.Om dig

Du som söker är sjuksköterska altspecialistsjuksköterska i psykiatri med svensk legitimation. Det är meriterande med erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatri.Som person är du lugn, trygg, förutsägbar, stabil och initiativtagande. För att lyckas behöver du vara strukturerad och ha en mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan.

Vid frågor hör av dig till:

Carina SandbergVerksamhetschefBUP Mjölby/MotalaPhone: +46 763 240 037carina.sandberg@capio.se

Publicerat: 2024-04-12

Sista ansökningsdag: 2024-05-12

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Capio

Placering

Mjölby

Kontaktperson

Capio Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons