Jobbsafari är en del avschibsted logo

Caféansvarig till Sveriges Riksdag

Sabis AB · Stockholm · Ansök senast 19 maj (17 dagar kvar)

Deltid · Tillsvidareanställning

Vill du arbeta som Caféansvarig i en helt unik miljö och leverera matupplevelser till landets viktigaste beslutsfattare? På Sabis Riksdagen serverar vi Sveriges riksdag, dess medarbetare och gäster. I huset arbetar ca 1500 personer. Verksamheten består av 2 restauranger, Bistro tre kronoroch Strömmen, representationsvåningar med gästmatsalar, catering till Riksdagens olika kvarter och Villa Bonnier, ett café samt leverans av fruktkorgar. Vi ansvarar också för all mat och dryck till olika representationsmiddagar och event.

Din profil

I rollen som Caféansvarig på Sveriges riksdag blir du en central person i att skapa en välkomnande atmosfär och bygga meningsfulla relationer på vårt café. Genom att ta emot gästerna med omtanke och engagera dig i den dagliga driften är du med och skapar minnesvärda caféupplevelser. Din roll sträcker sig bortom att bara ta emot beställningar och hantera kassan – du är också en ambassadör för vårt café, entusiastiskt rekommenderar våra produkter och bidrar till en känsla av gemenskap.

Din profil:

För att lyckas i rollen söker vi dig som har erfarenhet från caféarbete och som brinner för att leverera förstklassig service. Om du dessutom har kunskaper som barista ser vi det som en extra bonus. Du är en nyfiken själ som trivs med att skapa relationer och utforska nya möjligheter. Genom din positiva inställning och förmåga att hitta lösningar skapar du en arbetsmiljö där alla känner sig välkomna och sedda, både kunder och kollegor.

Vi erbjuder dig:

  • Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer.
  • Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget.
  • En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda.
  • Subventionerad massage varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer för våra tillsvidareanställda.

Ansökan:

Tjänsten är på Deltid (32 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde September 2024. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Restaurangchef Kristina Olsson på kristina.olsson@sabis.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sabis AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Sabis AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons